Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
Иначе:
Имаш ли домашен любимец? Имам, кученце- голдънче на 3 месеца, голям ми е сладур, много си го обичам. =)
Какво мислиш за сегашното положение на страната ни? Ох..положението и развитието на страната ни е в огромен застой от много време, още отпреди аз да се родя, хах. Някак ми се струва смешно 18-годишно момиче да изразява компетентно мнение по тази тема, но мога да се опитам да обясня аз как ги виждам нещата. Обичам родината си и ми е много болно за случващото се. Болно ми е, че толкова много млади, умни и можещи хора се отказват с лека рака и търсят спасение навън. Искат да бъдат подобаващо оценени и ги разбирам. Уви, понякога дори там не се получават нещата. Иначе точно в момента типично по комунистически 'милите' ни политици търсят уж диалог, ама не искат да им се задават въпроси. Сладурковци... Проблемът е, че те няма да си тръгнат - не и с добро. Мисля, че вече е ясно на всички. Мирно не става- това е. А още по-големият проблем е, че по-голямата част от нас наистина не си дава сметка, че всеки път е така, когато тея вземат властта- наглост, насилие и безумие. Така че не само те са виновни, виновни сме и ние. Имам надежда, че нещата ще се подобрят. Иска ми се да съм права.
Би ли емигрирала? Да
qwerty