Първоначално написано от
Chacho
Ако трябваше да кръстиш фазите в живота си, как щеше да ги озаглавиш? Приключението започва, Панда в Страната на чудесата, Миш-Маш, Преди да се вдигне завесата.
Трябва да преспиш със 70 души, за да спасиш човечеството, имаш един ден да си пробереш хора. Къде ще ги търсиш? Rock'nRolla, Rock It, ще намина и през Докторската, и Борисовата, за всеки случай. Бих отишла и до Варна за един специален "екземпляр". :Д
Къде е прагът на болката ти спрямо прагът на другите хора? Чисто физически мисля, че ми е доста малък. Психически летвата е доста висока.
Изправена си срещу класната от гимназията на битка в кеча. Класната ти влиза в ринга с тръба. До теб имаш бокс, метла и ютия. Какво ще избереш за оръжие и каква ти е прогнозата за мача? Ютия. Преди това я нагрявам, здравата. Навеждам се, парвам я по коленцата, тя прикляква от болка, силен замах с кабела, пляяяяяс, и после ,тряяяссс, с ютията в главата. Амa не, класната е ебати пича, заслужава да я замерям само със исторически книги.
Можеш ли да ходиш на ръце? Току-що направих две 'крачки' :Д
Измисли виц. 'що ми го причиняваш това..знам толкова много вицове, но не умея да ги разказвам, камоли пък да си измисля :Д ...
Гошо играе Дота2 за първи път и ме пита:
-К'ъв предмет да си направя сега?
- Хммм...нужен ти е Monkey King Bar!
- Добре.
Минават 20мин и през това време той събира предметите за Black King Bar. Падаме. Започва следващата игра, по едно време той пак ме пита:
- К'ъв предмет да си направя сега?
- MONKEY KING BAR, БЕ МОМЧЕ!
- Добре де, разбрах, не ми викай.
Отново минава известно време, поглеждам му инвентара, той пак събира предметите за Black King Bar. Адски ядосана го питам:
- Защо по дяволите втора игра си правиш Black King Bar при положение, че ти казвам да си направиш Monkey King Bar?!?!?!
-Ам'чи то аз си мислех, че това е един и същ предмет, а ти просто си расистка.