.
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Threaded View

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Дай една последна сесия да минеш. e...щом е за теб...
    Какво обичаш да правиш, като нямаш кво да правиш ? Когато стане така, че съм си свършила цялата работа и няма какво да правя, обичам да правя Нищо.
    Мъж живее на десетия етаж. Всеки ден той взима асансьора до седмия етаж и ходи пеша до десетия. Какъв е тоя човек ? Sniper. Така де- джудже ;3
    Спи ли ти се ? Много ми се спи.. =(
    Обичаш да...чета
    Мразиш да...ме прекъсват
    Ако трябва да избираш между панда и лош човек, кои би спасила ? Защо ? Пандата. Лошите хора не са на изчезване, сори. Тях си ги има под път и над път.
    Кой е победител на последните избори ? Всички освен ние.
    Ходим ли на протестите ? Не.
    Защо не ходим ? Това го обясних в един от въпросите , не ми се пише пак, мързи ме :/
    Всичко е ядене, пиене и жени/мъже. Съгласна ли си ? Защо ? Не точно...всичко е панди, ядене, пиене, мъже/жени и мноУ парИии...Не мисля, че е нужно да обяснявам защо, напълно права съм. Това е което.
    Мнението ти за сватбите бих искал да прочета.Не смятам, че една сватба е „излишни и ненужни разходи в днешно време“. Предпочитам я пред съжителството на семейни начала. Аз лично искам сватба. С всичко. Искам да съм прекрасна булка. И да изпълня всяка една прекрасна традиция. И до мен да са тесен кръг от хора, възможно най-близките. Сватбата е едно прекрасно преживяване, не мисля, че бива да се пропуска.
    Последният хубав филм, който гледа е...? The Great Gatsby
    Ако животът ти е филм.. кой филм от които си гледала е ? Point Break
    А ти на кой персонаж се оприличаваш най-много. Примерно може и филмът да е Пепеляшка, но ти да си Спящата красавица там. Виан от „Шоколад“.
    Парите са ? Движеща „сила“.
    Любовта е ? /тука без отговор от една дума/ Ще си позовля да използвам любим цитат, който описва изцяло мнението ми за нея: “Любовта е като навика на пушенето – едни не могат без него, други сменят тютюна, трети се отказват напълно, за да си възвърнат загубения вкус.”
    asddsa
    Последно редактирано от pandabear : 08-16-2013 на 18:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си