.
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Threaded View

1. Сталин
    От него искам истината за Втората Световна Война. Слагам го до мен, защото ще можем тихичко да си приказваме (той на руски, аз на български), докато другите се хранят. От шума, който вдигаме, докато ядем, само ние двамата ще се чуваме.
    2. Джордж Буш
    От него ще искам истината за атентатите от 11-ти септември 2001.
    3. Франклин Рузвелт
    И него ще го питам за Втората Световна Война. Отначало мислех да го сложа до Сталин, защото са били на една страна във войната, но ако ги разделя, никой няма да знае какво ми е казал другият и така ще мога да сверявам двете версии, ако някой реши да ме лъже. Като си свърша работата, може да се разместят с Буш, ако искат.
    4. Джордж Карлин
    Него ще го поканя, защото е пич и му се възхищавам. Позицията му е чисто тактическа (както и на другите, впрочем).
    5. Нерон
    Нерон е любимият ми римски император. Искам да знам дали наистина е луд. Искам да ми изпее нещо. Говори се, че той е подпалим Рим, но не се знае. Е, аз смятам да узная. Слагам го до Джордж Карлин, защото той е комедик. Надявам се, че ще остане доволен.
    6. Хитлер
    Решила съм да разнищя Втората Световна от-до. Ще го питам защо е решил да изтреби евреите, защо е искал да стане художник и защо се е отказал (знам, че са го скъсали на изпит, но може да има и друга причина). Ще го помоля да ми нарисува нещо. Също искам да знам как е умрял. Слагам го срещу Сталин, естествено, защото така, ако искат да си правят мръсно, ще трябва да се мерят с вилици и ножове (или храна, но като че ли от хвърлено пилешко бутче, например, ще боли по-малко, отколкото от вилица...), а ми се струва, че поне дотолкова ще запазят благоприличие. Освен това се надявам, че компанията на Нерон ще замаже донякъде работата със Сталин и Рузвелт.
    7. Бетовен
    Слагам го до мен, заради слуха му. Освен това на Хитлер може да му хареса (ех, тоз Хитлер, само гледам как да го ощастливя, а все ми се струва, че Сталин е по-опасен). Ще го питам защо е посветил на свой много добър приятел Патетична соната и Погребален марш. Вярно, двете произведения са прекрасни, но... мисля, че е почти толкова красноречив намек, колкото подаряването на един ковчег, макар и малко по-тактичен.

Други хора, които обмислях дали да включа, бяха:
    Тери Пратчет, Джордж Мартин, Хенри VIII, Леонардо Да Винчи, Кърт Кобейн, Сид Вишъс, Рахманинов
    Със сигурност има и други, с които искам да разговарям, но само за тези се сещам сега.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 08-25-2013 на 18:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си