.
Отговор в тема
Страница 51 от 51 ПървиПърви ... 414748495051
Резултати от 1 251 до 1 267 от общо 1267
    anonymous708973
    Guest
    Хохи да заповяда

Моят въпрос е обширен и се касае за съжителството с твоя човек.
    Смяташ ли, че е добра идея както сте свикнали да сте в различни градове повечето време, изведнъж да живеете заедно? Не мислиш ли, че е необходим преход? Много пъти си казвала, че страшно си цениш личното пространство, готова ли си да се откажеш от голяма част от него? (Каквото и да си говорим, точно това става, нека не го увъртаме).

Как ще се справиш с ролята на ученичка и домакиня? Имате ли битови разногласия? Къде ще учиш след 12-ти клас? А ако се случи да си в друг град? Вие къде живеете всъщност? Вашите ли ви издържат или съумявате и да работите покрай другото?

Много съм нахална, знам :д

Супер фен Аватара на mayaaa
    Най-накрая! Горещият стол ми липсваше. ^^
    Та айде и аз малко да питам в същия тон хохи:
    Как се запозна с приятеля си?
    Имате ли разлика в годините и ако да - каква?
    Обичала ли си истински някой преди него?
    Как би реагирала на изневяра?
    Някога изневерявала ли си?
    Аиде стига ти за сега.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Здравей, майна!
    Би ли живяла в друг град в България?
    Сподели три много важни съвета, дадени ти от любимите хора, или просто неща, които си научила от живота.
    Ходи ли вече на стриптийз?
    Имаш ли секс играчки? Коя ти е любимата?
    Като коя известна личност не би се облякла? Може да ни покажеш и със снимка.
    Каква трябва да бъде жената според теб като майка, домакиня, любовница, обществена личност?
    Любим актьор и актриса?
    Кой филм ти допадна напоследък?
    Любимата ти книга?
    Приятелят за теб е...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хохи да заповяда

Моят въпрос е обширен и се касае за съжителството с твоя човек.
    Смяташ ли, че е добра идея както сте свикнали да сте в различни градове повечето време, изведнъж да живеете заедно? Не мислиш ли, че е необходим преход? Много пъти си казвала, че страшно си цениш личното пространство, готова ли си да се откажеш от голяма част от него? (Каквото и да си говорим, точно това става, нека не го увъртаме).

Как ще се справиш с ролята на ученичка и домакиня? Имате ли битови разногласия? Къде ще учиш след 12-ти клас? А ако се случи да си в друг град? Вие къде живеете всъщност? Вашите ли ви издържат или съумявате и да работите покрай другото?

Много съм нахална, знам :д
    Не е съвсем изведнъж. Преходът на нас ни бяха уикендите и ваканциите, които прекарвахме винаги заедно. Честно казано, дори мисля, че ни беше в плюс това, че не прекарвахме прекалено много време заедно, докато все още свиквахме един с друг.
    Това, че живея с някой, не го приемам като отказване от личното пространство, а по-скоро приемам човека до мен като част от личното ми пространство. Не знам колко добре го обясних, ама карай. И все пак нямам нищо против и съм готова да се откажа от неща, които на него примерно ще му пречат или ще са му неприятни.

Няма да е много по-различно. Винаги съм съчетавала училището с домашните задължения. Единствената разлика ще е, че сега ще готвя за двама, а не за трима (и понякога четирима).
    Битови разногласия нямаме. Все още подхождаме с интерес, учудване и понякога с насмешка към интересите и навиците на другия. Не ни е дошло времето за разногласия явно.
    След 12 клас ще уча в чужбина, от това не съм се отказала. Първоначално планът беше аз да замина, а той да остане (като естествено и отношенията трябваше да прекъснем), обаче след милиардното обсъждане, решихме, че няма как да се разделим и стигнахме до компромисен вариант.

Нашите ни помогнаха доста, но гледаме да не искаме много от тях. Той работи, аз не съвсем. Занимавах се преди с разни фото услуги, та от там си изкарах парички. Сега обаче предпочитам да си гледам само ученето, вместо да го съчетавам и с работа.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Най-накрая! Горещият стол ми липсваше. ^^
    Та айде и аз малко да питам в същия тон хохи:
    Как се запозна с приятеля си?
    - В училище. Доста време ми трепереха краката, докато се наканя да го заговоря.
    Имате ли разлика в годините и ако да - каква?
    - 3 години в негова полза.
    Обичала ли си истински някой преди него?
    - Да.
    Как би реагирала на изневяра?
    - Честно казано - идея нямам. Хич няма да ми е приятно. Преди мислех, че изневярата ще означава край на връзката. От друга страна пък се питам, дали си заслужава нещо градено с години да се разпадне, заради една грешка?! И дали въобще е възможно след изневеря, във връзката да се изгради предишното доверие и заслужава ли си да се опитва въобще?! Не знам, не знам. Не искам и да си давам отговор на тези въпроси.
    Някога изневерявала ли си?
    - Не.
    Аиде стига ти за сега.
    - Малко беше.
    ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Здравей, майна!
    - Здрасти, здрасти.
    Би ли живяла в друг град в България?
    - Бих живяла навсякъде, но не за постоянно. Супер любопитно ми е да разглеждам нови места, непознати улици, квартали, хора.
    Сподели три много важни съвета, дадени ти от любимите хора, или просто неща, които си научила от живота.
    - Научих, че трябва да внимавам какво си пожелавам, защото може и да се сбъдне. Научих се да не правя планове за далечното бъдеще. Научих също и че никога не е прекалено късно.
    Ходи ли вече на стриптийз?
    - Не.
    Имаш ли секс играчки? Коя ти е любимата?
    - Нямам. Не си падам много по играчките.
    Като коя известна личност не би се облякла? Може да ни покажеш и със снимка.
    - Първата, за която помислих беше Лейди Гага. Определено не бих се облякла като нея.
    Каква трябва да бъде жената според теб като майка, домакиня, любовница, обществена личност?
    - Най-важното е да е добра в това, което прави. Да не прави нещо, само за да отбие номера. Било то с възпитанието и отглеждането на децата, дома, партньора си или пред обществото.
    Любим актьор и актриса?
    - Актриса - харесвам Сандра Бълок. Актьори харесвам прекалено много, но нямам любим.
    Кой филм ти допадна напоследък?
    - The Aviator с Леонардо ДиКаприо.
    Любимата ти книга?
    - Нямам любима. Миналата година открих обаче един автор, който има само 3 издадени книги в България. Казва се Джон Вердън и книгите му са едни от най-интересните, които съм чела.
    Приятелят за теб е...
    - Ох, как не обичам да давам определения.
    ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Живяла ли си някога в чужбина? Къде?

Не е ли огромна стъпка това той да замине с теб? Все пак, ще напуснеш така познатата и домашна среда, ще срещнеш нови хора. Откъде си толкова сигурна, че сред тези нови запознанства няма да се намери друг човек, по-подходящ за теб? Или мислиш, че той е Той? Не смяташ ли, че на света има толкова много хора, които би могла да обичаш дори повече? Не те ли е страх да останеш с някого завинаги?
    Можеш ли да назовеш конкретно събитие/случка, която ви е сближила най-много във връзката ви?
    Благодаря, че пишеш честичко в темичката ми за книги :Д Най-ценния урок, която някоя книга те е научила е.....?
    Любим цитат? Защо?
    Ако решиш да напишеш книга, какъв жанр би била тя? Пишеш ли стихосбирки?

Река или езеро?
    Ако трябваше да се опишеш с някое природно бедствие, кое би било то? Защо?
    Как реши да се регистрираш тук?
    Коя дума използваш най-често? Кое те вбесява най-много?
    Скоро била ли си разочарована? Объркана?
    Всъщност, опиши живота си в момента като пейзаж. Или личност (реална/нереална или жива/не-толкова-жива).

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Коя страна си избрала и защо?
    Какво искаш да учиш?
    Във Великобритания ще да е, но още е под въпрос Шотландия или Англия. Харесвам всичко там. Като се започне от архитектурата, може да се стигне до качеството на живот, природата, перспективата за реализация, хората, езика.. всичко, всичко, всичко харесвам.

Най-големите ми влечения и страсти са насочени към две коренно различни неща. На първо място обаче искам да се занимавам с филмото изкуство.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Преходът на нас ни бяха уикендите и ваканциите, които прекарвахме винаги заедно. Честно казано, дори мисля, че ни беше в плюс това, че не прекарвахме прекалено много време заедно, докато все още свиквахме един с друг.
    Повярвай ми, голяма част от връзката ми беше от разстояние, никакъв преход не е. В момента, в който бяхме в един град (дори не в една къща) повечето време едновременно, направо... такива италиански скандали сме имали... Точно защото обстоятелствата бяха наложили несъзнателното изготвяне на план, според който седмицата бяхме разделени, а уикендите - заедно постоянно.
    Бая време прекарвахме заедно, вършейки домакински неща. Е, няма такива скандали и такова разминаване във възпитанието, направо... Пожелавам ви да продължавате да нямате битови разногласия

Съгласна съм много с второто изречение, впрочем.

Какъв е компромисният вариант, ако не е много нахално?
    Ако е това, което ДД предполага, и аз бих задала същите въпроси.

Град
    София, България
    Ооо, Шотландия, а?

Догодина по това време (живот и здраве), ако и двете сме студентки там, ще ти звънна за по хубава бира.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Живяла ли си някога в чужбина? Къде?
    - Чак живяла - не.

Не е ли огромна стъпка това той да замине с теб? Все пак, ще напуснеш така познатата и домашна среда, ще срещнеш нови хора.
    - Огромна стъпка е. Аз не исках той да заминава, той сам го реши и предложи.
    Откъде си толкова сигурна, че сред тези нови запознанства няма да се намери друг човек, по-подходящ за теб? Или мислиш, че той е Той? Не смяташ ли, че на света има толкова много хора, които би могла да обичаш дори повече?
    - Няма как да съм сигурна, че ще сме заедно. Не вярвам в единствената любов и допускам, че е възможно да срещна и по-подходящ, който да обичам повече. Засега обаче връзката ни е много стабилна, не изпитвам нужда да търся и да се оглеждам за по-добро. Чувствам се сигурна, обичаща и обичана и само заради това си заслужава да рискуваме. Ако не се получи, здраве да е. Поне ще сме си дали шанс.
    Не те ли е страх да останеш с някого завинаги?
    - Не, никак даже. Ужасно ме влече мисълта да прекарам цял живот с един човек, да се опознаем дотолкова, че да не можем да се понасяме, но и да не можем един без друг.
    Можеш ли да назовеш конкретно събитие/случка, която ви е сближила най-много във връзката ви?
    - Доста мислих по този въпрос и стигнах до извода, че най-много са ни сближавали лошите неща, които сме преживявали заедно. Сещам се и за конректни случки, но не искам да ги споделям тук. Иначе не се сещам за нещо, което да е изиграло ключова роля в отношенията ни.
    Благодаря, че пишеш честичко в темичката ми за книги :Д Най-ценния урок, която някоя книга те е научила е.....?
    - И по-често бих писала, но за жалост няма много хорица, с които да си пиша.
    Всичко, което съм научила от книгите ми е ценно. И тук не мога да определя кое е най. Има обаче един цитат, който непрекъснато използвам (и който май вече споменах в предишните въпроси) - Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне. Дори и книга с такова заглавие имам, но тя е повече чиклит роман. От личен опит се убедих, че когато човек иска нещо, той е склонен да гледа само добрата страна, без да мисли за последствията и за това, колко ще му струва, за да получи исканото. (btw предполагам затова правя впечатление на скромна xd)
    Любим цитат? Защо?
    - Ооопс, отговорих вече.
    Ако решиш да напишеш книга, какъв жанр би била тя? Пишеш ли стихосбирки?
    - Предполагам някакъв психологическо-философски криминален роман.
    Стихосбирки - абсурд. Нямам талант в тази област.

Река или езеро?
    - Езеро.
    Ако трябваше да се опишеш с някое природно бедствие, кое би било то? Защо?
    - Вулканично изригване, защото рядко избухвам, а ако го набравя, най-вероятно няма да е заради нещо, което е станало на момента, а заради някакво вътрешно напрежение, което ме е тормозило от известно време.
    Как реши да се регистрираш тук?
    - Една приятелка имаше регистрация и често влизахме заедно във форума от нейния профил. След това реших да си набравя и собствен профил... и така.
    Коя дума използваш най-често? Кое те вбесява най-много?
    - Май доста чество използвам "не знам".
    Не се сещам за нещо, което да ме вбесява чак пък толкова много. Дразнят ме разни дребни неща като например, когато човек говори прекалено високо или прекалено тихо или когато говори неправилно. (тук изключвам чужденците, които се опитват да говорят български - тях ги обожавам ;д)
    Скоро била ли си разочарована? Объркана?
    - Разочарована - не. Объркана - напоследък непрекъснато.
    Всъщност, опиши живота си в момента като пейзаж. Или личност (реална/нереална или жива/не-толкова-жива).
    -
    ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Повярвай ми, голяма част от връзката ми беше от разстояние, никакъв преход не е. В момента, в който бяхме в един град (дори не в една къща) повечето време едновременно, направо... такива италиански скандали сме имали... Точно защото обстоятелствата бяха наложили несъзнателното изготвяне на план, според който седмицата бяхме разделени, а уикендите - заедно постоянно.
    Бая време прекарвахме заедно, вършейки домакински неща. Е, няма такива скандали и такова разминаване във възпитанието, направо... Пожелавам ви да продължавате да нямате битови разногласия

Съгласна съм много с второто изречение, впрочем.

Какъв е компромисният вариант, ако не е много нахално?
    Ако е това, което ДД предполага, и аз бих задала същите въпроси.
    За мен плюс беше това, че знаехме, че разполагаме само с два дни в седмицата, за да сме заедно. Видяхме си 'кирливите ризи' много бързо и е имало моменти, в които ми се е искало да му откъсна главата, но тези разминавания винаги са ми се стрували страшно незначителни. Предпочитахме да прекараме времето си пълноценно, вместо да се караме. Веднъж само се бяхме сдърпали за някаква глупости и то точно преди да замине... Е, после цяла седмица аз бях в отвратително разкайващо се настроение. Това ни беше първи и последен път, в който се опитахме с крясъци да си разрешим проблемите.

Аз ще го изчакам да си изкара бакалавърската степен тук, а след това той обмисля да кара магистратурата си в чужбина. Ще имам 1-2 свободни години, да си търся работа и да събирам пари.

@DisappointedDreamer, догодина няма да е, но ако все пак се засечем по едно и също време в Шотландия, виждането ще е задължително.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Какви са отношенията между родителите ти и приятеля ти? Примат ли го добре? Имала ли си проблеми в началото заради него?
    Какво училище завършваш и към какво си се насочила?
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
    Какво мислиш за Джейн Остин?
    Имаш ли любимо място,където си почиваш най-добре?
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Какви са отношенията между родителите ти и приятеля ти? Примат ли го добре? Имала ли си проблеми в началото заради него?
    - Отношенията им са много добри, страшно много го харесват.
    Чак проблеми не съм имала, но все пак бях на 15 когато тръгнахме и нашите ни нямаха много доверие, но и това бързо се оправи.
    Какво училище завършваш и към какво си се насочила?
    - Езикова гимназия завършвам, а съм се насочила към филмово изкуство.
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
    - Не.
    Какво мислиш за Джейн Остин?
    - Срам не срам ще си призная, че нищо нейно не съм чела.
    Имаш ли любимо място,където си почиваш най-добре?
    - Май нямам такова място. Горите, парковете, планината... те ми действат релаксиращо, но най-добре си отпочивам след 12-часов сън.
    ...

Град
    София, България
    какво трябва да съдържа една книга, за да е хубава?
    има ли период от 18 годишния ти живот, който би искала да изживееш отново?
    а такъв, който би искала изцяло да изтриеш/пре-изживееш?

спокойна личност ли си?
    какво е в състояние да нарисува огромна усмивка на лицето ти?

харесва ли ти математиката? защо?
    а езиците, които учиш?

ако трябваше да изучаваш само един предмет в училище, кой би бил той?
    артистична натура ли си? или по-скоро земна?

да бъдеш земен означава ли да си човек без мечти? означава ли, че си студен?

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    какво трябва да съдържа една книга, за да е хубава?
    - Авторът трябва да има умението да предизвиква бурни емоции в читателите. Най-добре помня книгите, които са ме карали да се смея, да роня крокодилски сълзи, да се възмущавам, отвращавам. Мен не ме вълнува толкова историята в книгата, колкото начина по който е пресъздадена/разказана. Чела съм добре замислени книги, които могат да убият от скука. Чела съм и книги, в които реално нищо не се случва, но това нищо е представено по начин, който не ти позволява да оставиш книгата, докато не я изчетеш от корица до корица.
    има ли период от 18 годишния ти живот, който би искала да изживееш отново?
    - Не точно. Има периоди, които искам да изживея отново, но по различен начин. Искам с опитът, който имам сега, да мога да се върна в миналото.
    а такъв, който би искала изцяло да изтриеш/пре-изживееш?
    - Не, не искам да трия нищо. Дори лошите моменти.

спокойна личност ли си?
    - Да, понякога дори притеснително спокойна.
    какво е в състояние да нарисува огромна усмивка на лицето ти?
    - Животните, мил жест, хубава музика, проява на човечност, хората, които обичам... Като цяло почти всичко.

харесва ли ти математиката? защо?
    - Харесва ми, но ми е трудна. А ми е трудна, защото не й обръщам много внимание.
    а езиците, които учиш?
    - Обожавам езиците. Най-интересна е практиката, когато още езикът ти е завързан на възел и едвам можеш да произведеш звук, който да наподобява думата, която искаш да изречеш. В училище съм се захванала с 4 езика, в нас уча още 1. В бъдеще ще прибавям още към списъка. Страшно интересно ми е.

ако трябваше да изучаваш само един предмет в училище, кой би бил той?
    - Някой език предполагам. Френски например. Винаги съм искала да го науча.
    артистична натура ли си? или по-скоро земна?
    - На моменти. Не мога дълго време да бъда само едното.

да бъдеш земен означава ли да си човек без мечти? означава ли, че си студен?
    - О, не! Абсолютно не означава това! Мисля, че мечтите на артистичните и земни хора са абсолютно еднакви. Единствената разлика е в начина, по който ги виждат/възприемат.
    ...

Каква беше детската ти мечта? А осъществи ли я?
    Къде виждаш себе си след 5 години?
    Има ли избор, който съжаляваш, че си направила?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си