Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Повярвай ми, голяма част от връзката ми беше от разстояние, никакъв преход не е. В момента, в който бяхме в един град (дори не в една къща) повечето време едновременно, направо... такива италиански скандали сме имали... Точно защото обстоятелствата бяха наложили несъзнателното изготвяне на план, според който седмицата бяхме разделени, а уикендите - заедно постоянно.
Бая време прекарвахме заедно, вършейки домакински неща. Е, няма такива скандали и такова разминаване във възпитанието, направо... Пожелавам ви да продължавате да нямате битови разногласия

Съгласна съм много с второто изречение, впрочем.

Какъв е компромисният вариант, ако не е много нахално?
Ако е това, което ДД предполага, и аз бих задала същите въпроси.
За мен плюс беше това, че знаехме, че разполагаме само с два дни в седмицата, за да сме заедно. Видяхме си 'кирливите ризи' много бързо и е имало моменти, в които ми се е искало да му откъсна главата, но тези разминавания винаги са ми се стрували страшно незначителни. Предпочитахме да прекараме времето си пълноценно, вместо да се караме. Веднъж само се бяхме сдърпали за някаква глупости и то точно преди да замине... Е, после цяла седмица аз бях в отвратително разкайващо се настроение. Това ни беше първи и последен път, в който се опитахме с крясъци да си разрешим проблемите.

Аз ще го изчакам да си изкара бакалавърската степен тук, а след това той обмисля да кара магистратурата си в чужбина. Ще имам 1-2 свободни години, да си търся работа и да събирам пари.

@DisappointedDreamer, догодина няма да е, но ако все пак се засечем по едно и също време в Шотландия, виждането ще е задължително.