Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
какво трябва да съдържа една книга, за да е хубава?
- Авторът трябва да има умението да предизвиква бурни емоции в читателите. Най-добре помня книгите, които са ме карали да се смея, да роня крокодилски сълзи, да се възмущавам, отвращавам. Мен не ме вълнува толкова историята в книгата, колкото начина по който е пресъздадена/разказана. Чела съм добре замислени книги, които могат да убият от скука. Чела съм и книги, в които реално нищо не се случва, но това нищо е представено по начин, който не ти позволява да оставиш книгата, докато не я изчетеш от корица до корица.
има ли период от 18 годишния ти живот, който би искала да изживееш отново?
- Не точно. Има периоди, които искам да изживея отново, но по различен начин. Искам с опитът, който имам сега, да мога да се върна в миналото.
а такъв, който би искала изцяло да изтриеш/пре-изживееш?
- Не, не искам да трия нищо. Дори лошите моменти.

спокойна личност ли си?
- Да, понякога дори притеснително спокойна.
какво е в състояние да нарисува огромна усмивка на лицето ти?
- Животните, мил жест, хубава музика, проява на човечност, хората, които обичам... Като цяло почти всичко.

харесва ли ти математиката? защо?
- Харесва ми, но ми е трудна. А ми е трудна, защото не й обръщам много внимание.
а езиците, които учиш?
- Обожавам езиците. Най-интересна е практиката, когато още езикът ти е завързан на възел и едвам можеш да произведеш звук, който да наподобява думата, която искаш да изречеш. В училище съм се захванала с 4 езика, в нас уча още 1. В бъдеще ще прибавям още към списъка. Страшно интересно ми е.

ако трябваше да изучаваш само един предмет в училище, кой би бил той?
- Някой език предполагам. Френски например. Винаги съм искала да го науча.
артистична натура ли си? или по-скоро земна?
- На моменти. Не мога дълго време да бъда само едното.

да бъдеш земен означава ли да си човек без мечти? означава ли, че си студен?
- О, не! Абсолютно не означава това! Мисля, че мечтите на артистичните и земни хора са абсолютно еднакви. Единствената разлика е в начина, по който ги виждат/възприемат.
...