- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Галено Име?
Яко закачена е авторката по дневниците на вампира..
Сериозно, авторке мисли много добре преди да си кръщаваш лапето, казвам ти го като човек, който не си харесва името...
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ама ти сериозно ли? По- добре го кръсти на някой актьор от турска сапунка направо... съжалявам горкото дете
Зависи от това как се казва мъжа ти и каква е фамилията му. Има случаи, в които не се използват имена с окончание на -в/ва .. Смисъл може името да не завършва на ,,в'' както традиционните български имена. Името Ейдън ми харесва и както казаха по-горе може да му казвате на кратко Еди ..
Внимавай как ще го кръстиш!Някой ден може да се разгневи ако си му сложила тъпо име!
Ако е момиче е хубаво да е Райа а ако е момче да е Мирослав.Аз се казвам Константин и все още не мога да си харесам името на 100% .Помисли си хубаво.Направо след като видях тия "имена" Деймън и Ейдън ми се видя логично да се казваш ла*но![]()
Според теб имената РаЯ и Мирослав са хубави, според някой друг може да не са. Аз например ти казвам, че на мен ми харесват Адриана, Георги и Стефан. Момичето обаче каза, че не иска имената да са български. Хубаво, ама Деймън и Ейдън си е прекалено неусмислено.
Определено.Аз ѝ предлагам да помисли за нещо по-..нормално. Дадох вече своите предложения. Към тях добавям и Джон. /при положение, че не иска да е българско.../
![]()
Не си уцелвам клавишите от смях. Значи, първото което е, шансът детето да си мрази името е приблизително 90%, независимо как ще се казва. Каквато и да е майка му, няма как да знае какво име ще харесва детето.
Шансът обаче на детето да му се изсмеят в лицето и да го питат дали се бъзика всеки път, когато каже, че се казва Деймън или Ейдън, е минимум 99%. Повярвай ми, ако не си намрази името, значи си отгледала психично болно дете.
Което ме подсеща за следното нещо - като кръщаваш детето си, гледай да има колкото се може повече вариации на името. Отне ми 15 години да разбера от кое галено име за "Мария" не ми се повдига, не подлагай детето си на този ад.
А, да, щях да забравя. И Деймън, и Ейдън звучат педалски.
Ейдън ми харесва.![]()
Българи сте, ще си го кръщавате с български имена..кви са тия американски имена ? По този начин си претопяваме нацията.Пример за подобни имена са: Стивън, Криси и подобни....
Кръсти го Хасан. Кво се излагаш с тея американски имена. Деймън, Ейдън...
Джордж Балкански ми звучи добре
Е, някои комбинации не звучат чак толкова кофти, мъничко преигравате. И Виктория, и Денис са интернационални, но с приятеля ми не сме полу българи. Естествено, получават се и комични ситуации като Браян Златев например, за това внимавай да не си намрази името детето. Деймън и Ейдън наистина са ужасни, помисли за нещо по-обикновено, пък било то и небългарско. Помислете дали си отива със фамилията ви и как ще звучи когато детето ти има дете.
Хубавото на имената от сериалите е, че като го предложите на бащата и ще ви пребие с ютията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Винаги съм се чудила какво толкова намирате в чуждите имена? Съчетани с бащиното и фамилното направо звучат нелепо.
Ако живеете в чужбина,що да не.Имената са хубави,няма спор.
Но щом ще живеете в България мисли за подигравките,които ще получи детето ти и как ЩЕ ТЕ МРАЗИ.
Както и да,Ейдън ми звучи по-добре,ще го наричате Еди.
Тя простотията не ходила по гората,а по хората![]()
Ужас. Горкото дете. Тези имена ми напомнят за Дневниците на вампира - деймън салваторе и шепот от отвъдното - синът на Мелинда ( тука не съм мн сиг) ... Както и да , много поздрави на малкия Деймън Илиев
![]()
![]()
Ей тва е един от начините за затриване на българщината. Друг пример е, че Нанси е новата "Мис България". Даже забелязах още български имена като Емел, Джулия, Ингрид, Ашли. Имахме си едно негърче и едно цигане, но това вече е извън темата.