.

Виж резултатите на анкетата: Кое име ви харесва?

Гласували
35. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Деймън

19 54,29%
  • Ейдън

16 45,71%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Голям фен Аватара на naksdy
    Само аз ли свързвам името Деймън с българското Дамян? В смисъл малко е поамериканчено, но пак си е българско.
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ей.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от fuzzybuzzy Виж мнението
    Българи сте, ще си го кръщавате с български имена..кви са тия американски имена ? По този начин си претопяваме нацията.Пример за подобни имена са: Стивън, Криси и подобни....
    Аз се казвам Криси и се гордея с българското си име, но да не се отклоняваме. Авторке, недей така... И по-горе ти казаха хората: не стават американски имена със български фамилии. На детето ти няма да му хареса името и освен това децата ще се гаврят постоянно, така че ти си прецени...

Ейдън ми харесва доста повече. На галено ще му викат Еди. А Деймън не значи ли демон, дявол? Малко е тъпо да кръстиш детето си така, точно затова ти препоръчвам Ейдън. А и не звучи толкова смешно. Ейдън Иванов Георгиев- на мен лично не ми звучи изобщо смешно. А и има много много деца с американски имена какво толкова се учудвате. Какво айде всички да се казват Георги, Иван, Димитър на мен вече ви втръсна от тия имена особено Георги, познавам поне 5 Георги. Айде малко разнообразие. Аз съм ЗА децата да имат по-интересни, уникални и оригинални имена, които да ги открояват, а не всичките Ивановци, Димитровци ... ( Не казвам, че имената не са хубави-напротив, но вече са толкова популярни, че са ми писнали)

Галка_малка
    Guest
    И двете са тъпи изберете някакво по-нормално име!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си