- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Галено Име?
Само аз ли свързвам името Деймън с българското Дамян? В смисъл малко е поамериканчено, но пак си е българско.
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз се казвам Криси и се гордея с българското си име, но да не се отклоняваме. Авторке, недей така... И по-горе ти казаха хората: не стават американски имена със български фамилии. На детето ти няма да му хареса името и освен това децата ще се гаврят постоянно, така че ти си прецени...
Ейдън ми харесва доста повече. На галено ще му викат Еди. А Деймън не значи ли демон, дявол? Малко е тъпо да кръстиш детето си така, точно затова ти препоръчвам Ейдън. А и не звучи толкова смешно. Ейдън Иванов Георгиев- на мен лично не ми звучи изобщо смешно. А и има много много деца с американски имена какво толкова се учудвате. Какво айде всички да се казват Георги, Иван, Димитър на мен вече ви втръсна от тия имена особено Георги, познавам поне 5 Георги. Айде малко разнообразие. Аз съм ЗА децата да имат по-интересни, уникални и оригинални имена, които да ги открояват, а не всичките Ивановци, Димитровци ... ( Не казвам, че имената не са хубави-напротив, но вече са толкова популярни, че са ми писнали)
И двете са тъпи изберете някакво по-нормално име!