Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
Абе какви са тия простотии заряза ме на рождения ми ден, на Коледа, на 3 март, какво значение има това?!
Има, защото е личен празник и си е организирала нещо. Тя му споделя категорично плановете си - и те не са да ходят на луната за шишарки, а да ядат торта и да ходят на дискотека с приятелките й. Следва една биполярна ексцесийка "искам, не искам и аз не знам". И к'во? Той вместо да е мъж и да бъде до нея е избягал като въшка.
Най-малкото е излагащо да имаш истерично гадже. И за жена е по-разбираемо да е такава, но ние си говорим за младеж.
Представи си ситуацията просто - отишъл нашият в чужд дом, да яде и пие на аванта, при хора, които празнуват. Идват група облякани, наклепани, нагласени девойки - носят подаръци, честитят на рожденничката. И наш Пешо казва "ОМФГ, забравил съм си розовата блузка, никъде не искам да ходиме" с тон тип "Азис с 20 санта в анала".
Ми, не. Утре ще си имат дете и той ще заяви "Не, не ми се ходи до болницата, ай да си седим вкъщи". Или айде - ще се разболее от грип и ще се помоли едно Аулинче да й донесе за главобола. "Не, не искам".

Ако беше някаква си неделя там и тя го беше поканила, 'щото й е скучно нямаше как да се случат такива неща.
Той е поканен, той ще се съобразява. А, ако ще е мъж ще е мъж до край. Всичко останало са вътрешните проблеми на хората отвън.