.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Като децата..

Здравейте! Опитвам се по всякакъв начин да зарадвам приятеля ми,а той постоянно ми мрънка.Опитвам да не го дразня-той все си намира,за кво да се заяде.Ако млъкна съм се признавала за виновна,ако пък споря-пак същото.Този човек няма угодия.Ако не държах на него и не го обичах щях да го разкарам отдавна.Оня ден ми каза,че искал да съм го зарибявала..wtf?! Като за начало му писах стихотворение,после сладникави смс-и и пак нищо.Чувствам се като някое лапе.....а той,като дете иска внимание,а е на 24 ........Някакви съвети искам и ако може и мъжката част да дадат отговор..моля ви!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Кофти ти е положението,обичаш го,искаш да му угодиш,но както ти казваш сама -той няма угодия.Хубаво си помисли дали си заслужава да се тормозиш така за прищявките на някакъв си,независимо,че е на 24...ако те обича и иска да е с теб няма да се държи като постоянно недоволно дете.

a ti sigurna li si ce te obica??po skoro mislq ce trqbva da se zamislish povece nad tova na koe dirjish povece i koe uvajavash povece sebe si ili nego. struva li si da se podcinqvash na vsi4kite mu pri6tqvki , struva li si da bidesh takava imenno da se promenqsh. toy bi trqbvalo da te obica zashtoto si takava a ne da te obica za da te promeni..

sijalqvam za ezika na pisane no nqmam bg :\

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Спри да му ходиш по акъла, щото те е взел за лимонка. Дръж се малко като зряла жена на ниво (дори и да не си). По конкретно:
    1. спри с глупавите смс-и, стихчета и прочие.
    2. не прекарвайте 24/7 заедно.
    3. имай мнение и си го отстоявай. Като се разпищи като госпожичка, ставаш и си тръгваш и му казваш като ми мине нервната криза да ти се обади.
    4. Зарибявките са за децата. Прочети предната точка още веднъж.

Това, мила е... защото играе много World of Warcraft или Дота. Твоята сродна душа има необоздана агресия и негативна енергия да убива орки и там квито има. Предлагам ти да си създадеш акаунт в WoW и да му пръснеш гъза от секс там. Повярвай ми, ще му харесва много повече отколкото реалния.

П.С. Презирам хората, които я играят тази игра.

Мега фен Аватара на tori
    Кво да ти кажа, липса на внимание. Филмарщина. Остави го малко без да му обръщаш внимание, подминавай го като пътен знак и ще видиш, че ще започне да се усеща малко. wtfstfu91, къде пише, че приятеля и играе дота, wow или lol щото аз не видях.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Кажи му да се застреля и се изчукай с някой друг
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си