Здравейте , ходех с едно момче 2 години и няколко месеца, в последната една година той започна адцки да ме ревнува , да не ми дава да излизам , да ме бие (и то не 1 шамар , а тупаници , ритници и всичко каквото се сетите) , да ме тормози и какво ли не . Преди да бъда с него бях една малка разпоретина (признавам си го) и сега ми е много кофти че съм била такава.Променила съм се и не мисля пак да ставам същата ... В началото на връзката ни всеки си правеше каквото иска и двамата изневерявахме , но аз след 2-3тия месец започнах да съм си само с него . Не можех да кажа на родителите ми ,че той ме тормози и ме кара на сила да съм с него , защото знаеше всичко за мен и щеше да им изпее . С това ме изнудва все още . Скъсахме преди 3 месеца , но той до ден днешен ми се обажда . Аз му казвам да ме остави на мира , че нищо няма да се получи , че не искам да съм с него . Неговия отговор е ' НЕ СТАВА ' . Той постоянно ме лъжеше ,че си е вкъщи , а после разбирам от други хора че е бил с приятелите си . Хващах го за не знам просто кой път в лъжа , все го късах , късах той все ми обещаваше че ще спре , но не спря . Не можах просто да търпа повече лъжи и сложих край един път завинаги .... В последните 3 дни не съм му звъняла изобщо и той се е побъркал !!! Звъни ми по 200 пъти на ден ! Буквално по 200 !!!! Вчера майка ми имаше рожден ден , бяхме на заведение и си бях изключила телефона , той и се обади на нея и каза ,че щяло нещо много лошо да ми се случи и и каза че знаел много работи за мен и майка ми му каза че ще се разберат с него да се срешнат само двамата и той да и каже какво знае . ако нашите разберът за тия ку*венски историй , които съм ги въртяла , ще ме пребият и ще ме изхвърлят от вкъщи!... Не знам дали темата е за тук или за раздел 'родители' ... няма да мога да понеса да погледна родителите си в очите , особено баща ми след като разберат за случките .... А те за да се уверят ,че не лъже , достатъчно е да ме заведът на гинеколог и там ще се разбере всичко . Много ме е страх ...Той няма какво да губи повече и нищо не му пречи да им каже , защото така ще ми направи мръсно , а той точно това иска . Всички ще ми кажете ,че родителите ми ще са на моя страна , защото съм си тяхно дете , но повярвайте ми познавам ги много добре и просто знам ,че ще ме изхвърлят от вкъщи и няма да ме потърсят повече! В 6ти клас баща ми ми отряза цялата коса заради една 2ка по математика , а майка ми заради 3ки за срока ме изгони от нас .. представете си сега какво ще е ! Чудя се дали да не избягам от вкъщи няма къде да отида , ще спя на някоя улица ..