- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля за съвет!
С риск подобна тема вече да съществува... Искам да попитам.. Цикъла ми закъснява вече със 17 дни.. Малко съм уплашена, защото имам редовен цикъл и не съм имала закъснение с повече от 3-4 дни.. Направих тест на 14тия ден от закъснението-беше отрицателен, както и предполагах, защото не съм имала полов контак от 2 месеца, а предишния месец ми дойде... Не мога да отида на гинеколог.. защото съм в едно селце на морето от 16 дни и се прибирам чак след 10.. На какво може да се дължи това .. пробвах с чорбите от лук, магданоз.. нищо не действа, а последните месеци не съм се стресирала особено... Благодаря!
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Смяна на климат? Например.
Стрес.Нерви. Щом е отрицателен теста, не си имала контакт от 2 месеца,чакай да ти дойде. При мен този месец закъсня с 14 дни. От нерви и стрес.
maDamn
Да, предполагам си права.. Трябва да спра да го мисля, пък като се прибера ще посетя специалист... Благодаря!![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
ми щом си от толкова време на морето, напълно е възможно да е от климата. Щом не си бременна, чувстваш се добре, просто се успокой и като е прибереш отиди на лекар.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com