Таа .. здравейте съфорумници проблема ми е следния преди около 6-7 години когато бях в началното училище имаше един пич дето много ме тормозеше , взимаше ми парите , биеше ме , тормозеше ме , закачаше ме , постоянно ми се подиграваше че съм слабак , тъпанар и т.н. но понеже завърших началното училище и се преместих в друг град , друго училище , други приятели и т.н. отидох на село за около може би 1 седмица и още съм на село таа въпросния пич .. почна пак да ме закача аз си виках ( Венциславе недей да го закачаш ще престане и т.н. ) но пича продължи.. след няколко неуспешни опита да му кажа да престане станах и почнах да се бия с него , дотук добре тупаници ритници изядох както и да е.. проблема е че много лошо го набих.. сега заплашва със "приятелчетата" си а аз съм сам.. тия с който се водя на село ги няма.. а не ми се рискува да изляза да се бия със 10-тина човека.. к'во да правя ? с полиция да го заплашвам не става.. а и брат ми го няма покрай мене .. да кажем че съм сам самичък на света. Обръщам се към вас да ми дадете някакъв съвет какво да правя.. и не започвайте да ми говорите да си ходя от село щото няма как да стане или веднага да почвате да се заяждате и т.н.