Здравейте искам да ви питам колко често правите секс? просто ми е любопитно извинявам се ако има друга такава тема
аз ще започна правя го през 2 дена![]()
Различно-през лятото през ден-два-три, докато сме на училище е малко по-трудно, защотото с приятеля ми сме в различни градове и се виждаме само през уикендите (през които всъщност си навакваме със секса).
О аз с моя приятел хода от 6 месеца и и той ме научи така да правя през 2 денаиначе преди и аз 2 3 пъти в седмицата даже по-малко
Различно, но не толкова често, колкото ми се иска(май трябва да си намеря в скоро време гадже)
Достатъчно често. Само лятото като си е на село има по-дълго безсексие.
с бившия ми приятел го правехме 2/3 ъти в седмицата, което ми се струваше нормално (и не че не е) , може би защото се виждахме по-рядко, доколкото сега със сегашния ми приятел го правя всеки ден , понякога и по 2 пъти и да ви кажа много по-доволна съм ;д хората са казали: Яденето идва с апетита !![]()
^ ъм апетита идва с яденето![]()
Чакайте да си погледна графика....Мммм да, днеска няма да правим щото вчера вече сме изчерпали лимита. С времето секса понамалява ,но само защото сега нямаме тия сили след работа. Но едно време беше по цял ден хаха
всеки ден поне по веднъж откакто се сгодихме и живеем заедно,преди 3-4 пъти в седмицата
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Приятелката ми не е от моя град и за това на седмица го правим по 1-2 пъти ама така я оправям че да я държи дълго![]()
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Веднъж в месеца горе-долу, ама не следя честно казано.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По 4-5 пъти в седмицата,може и повече
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..