Всеки, който познавам има Фейсбук, но аз не... Вие имате ли? Какво мислите?
Всичките ми познати имат Фейсбук и на профилите си споделят всякакви неща - снимки от партита, рожденни дни, фотосесии, бебета, семейни, от бал, от завършване, от почивка на море или планина и т.н. Изглеждат красиви, гримирани, облечени, изглеждат добре, не се срамуват да се покажат и не се крият. Аз нямам профил, имам много за споделяне, случват ми се хубави неща, имам хубави снимки, но не ги споделям никъде. Нямам Фейсбук. Снимките ми са в старомодни албуми на хартиен носител и не си следя стената всеки ден. Много хора са забравили как изглеждат и дори сигурно се чудят дали съм жива. Нямам приятели, контактувам само с близките си, и непосредствено с хората на улицата, които не мога да избегна.
Според вас, с тази мода Фейсбук, тъпо ли е че съм се скрила от света и никой дори не е виждал как съм изглеждала на бала, дали имам човек до себе си и съм щастлива, дали нещо хубаво ми се е случило.
Пред постоянна дилема съм дали е хубаво или лошо нещо да имав такъв социален профил и дори да си направя след малко се чудя дали е било правилно и т.н., че никой сигурно няма да ме добави като приятел освен 10 - 20 човека.
Какво мислите, вие имате ли Фейсбук? Аз съм си мислела да споделя две три по важни снимки и ако имам някой съученик или познат, който реша да добавя в приятели да имам връзка и т.н. Много хора ми казват "Аз ти търсих Фейсбука, но не намерих..."