Интересно ми е едно нещо,колко трябва да обичате момичета даден мъж,че да му позволявате ,да ви обижда и удря и какво толкова ще ви дава ,че да продължавате да бъдете с този човек,защото ми се случи много странна случка преди няколко дни.

Наскоро в съседния вход се нанесоха някакви квартиранти 2 момчета и 2 момичета ,единия ден се запознах с момичетата,защото имам куче ,но е бебенце и й се радваха пихме кафе лафихме си ,не са от София от провинцията някъде Сливен или Смолян не съм сигурен Силистра ли ,нещо такова.Видях и момчетата не повече от 25 годишни са всички.Свестни изглеждаха ,но една вечер се прибирах с един приятел и пред входа една приятелка стоеше сама попитах я какво има,каза че са пуснали много музика ,а в техният вход има много малки деца ,включително и тя има бебенце и приятелят й е отишъл да викне полиция,защото районното е близко.Решихме да изчакаме с нея да не стои сама и както си говорим,започнаха някакви викове,все пак живеем в панелки ,лято е всичко е отворено и всичко се чува,единия младеж крещеше на едното момиче нещо тя му отговори и се чу как той и удари шамар ,започна да я обижда и се чуваха страшни удари ,с моя приятел веднага се качихме горе ,започнахме да звъним по вратата ,да тропаме ,а отвътре се чуваха страшни писъци и удари ,но никой не отвори.Стана 11 и 20 полиция още нямаше ,а горе беше лудница,звъннах отново на полицията ,казаха че уж идват ,след малко пак се чуха крясъци и отново се качихме тропахме вратата е желязна нямаше как да я разбием ,но излезе едното момче видимо доста пиян започна да говори,че той си плаща наема и всичко и не е наша работа какво правят,помолихме го да видим момичетата дали са наред виждаше се кръв по земята и веднага го избутах и влязох ,но се оказа ,че са повече хора и единия ме удари по главата с нещо и ме избута навън и затвориха вратата.Полицията пристигна към 12 и нещо ,те им отвориха и полицията ни каза да си ходим,не разбрах какво се е случило.Преди 1 час пак видях момичетата ,а те са наистина доста красиви ,не знам коя от двете си беше изяла шамарите ,но се смееха и все едно нищо не беше станало поздравиха ме и нищо повече .. Не мога да разбера как може една жена да позволява такова нещо и най-вече какъв мъж трябва да бъдеш ,че да удариш жена ;x