Здравейте!
Преди имах профил, но не съм влизала отдавна и затова реших да направя нов. Та да карам направо.. с приятели ми ходим от близо половин година и всичко вървеше страхотно - виждахме се всеки ден, а когато не можехме да се виждаме се чувахме по 2-3 пъти на ден и по-често той ми звънеше. Сега отиде на море с негови приятели с лагер от едно училище. Първия ден ми се обади, но ми беше изключен телефона и не можех после да му се обадя. На другия ден пак ми се обади, за да се чуем за малко и почна да ми разказва истории за някакво момиче и него, поговорихме 10 минути и каза хайде ще се чуем пак и от тогава вече 4ти ден не ми се е обаждал. Никога не съм го притискала той си излиза с неговите приятели аз с моите и пак ми звънеше ако съм някъде наблизо да се видим за малко нищо, че предишния ден сме го прекарали заедно. Проблемът е, че съм много привързана към него и непрекъснато мисля за това и дори се опитвам да се разсея навън, но после пак .. Знам, че все пак е на море и се забавлява, но ии на мен ми едно гадно и че няма да се виждаме доста дни и че може да се случи нещо .. ;д Гаджетата на някои мои приятели и те са на море, но с друг лагер, всеки ден си се чуват по телефона и на мен ми става някакво гадно. Та понеже няма да се виждаме сигурно повече от 2 седмицис него(а това за мен си е доста), защото преди той да се върне аз заминавам на море, дали да му се обадя или да изчакам да видя кога ще се сети той?