Здравейте! имам нужда от съвет. Значи, с приятелят ми сме заедно вече доста време някъде около 6 месеца. И такаа... в нашата компания сме близо 15 човека, събираме се излизаме си, но имаме един приятел (ще го нарека В.К), който преди около 3 месеца скъса с неговото момиче, което впоследствие тръгна с брата на приятеля ми. "В.К" се примири с това че момичето е тръгнало с негов приятел. В началото беше безобиден но напоследък се е превърнал в нещо ужааасно! Видя, че аз, моят приятел, брат му и приятелката му се разбираме отлично, и започна да се опитва да скара мен и Ани с момчетата. Тъпото е че той кисне по цял ден у тях и им пълни главите с простотии за нас как всички момичета сме били еднакви и т.н. След като започнаха тези изпълнения от страна на "В.К", ние започнахме да се караме много често. Както аз и приятелят ми така и брат му и Ани. Дайте ми съвет как да го накарам да спре с тези идиотщини, защото ако продължава така не мисля че ще издържим още много и двете двойки. Приятел ни е обаче не мога да разбера защо се опитва да ни скара?? Как да го разкарам? ХЕЕЛП!!
Ако приятелите ви му вярват, значи изобщо не ви познават .. Не се опитвайте да го разкарайте, а си поговорете двете двойки и кажете на приятелите си да не му вярват и да се изолират от това, което им казва, да вярват само на вас и да не му обръщат внимание.
-.- наистина си права обаче дори и да поговорим на следващия ден той започна отновооо и отновоо... и т.н. и просто вече немога да го понасям. Когато сме си само 2-те двойки си ни е някво супер якото разбираш ли, но довтаса ли оняя..