.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Въпрос?

Въпрос?

Искам да попитам мъжката част,какво мислят по въпроса-дали трябва жената да ходи на козметик?
    Питам това,защото моя приятел е против и вместо да ми каже ме нареди,че съм била курва..Аз си ходя при една и съща жена от две години.За мен това е лична хигиена и независимо дали правиш секс или не трябва да се поддържаш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз като жена ще ти кажа че това че твоя приятел си мисли че като ходи момиче на козметик е "курва" е много грешни мислене това се казва поддържане

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Кажи му,щом му е неизвестно,че на това може и да му се вика поддpъжка,така случайно и му купи един речник за следвайщия рожден ден. /no hate/

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Курва си, свиквай и почвай да се издържаш по този начин.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Хигиената няма общо.Това дали ще ходиш на козметик си е лично твой избор.Без косми е по естетическо просто, но въпрос на вкус.Няколко пъти съм попадал на момичета с необезкосмен триъгълник, което не е чак такъв голям проблем.
    Вива канари...!!

What the f*ck did I just read?
    Твоят приятел иска да ходиш космата? Какъв е този индивид? И от къде му хрумна, че щом ходиш на козметик си курва, то по неговата логика 60% от жените са курви значи. Налей му малко акъл де...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Къде ги намирате такива
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си