.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Повече от фен Аватара на jasmins

Бързо кажете..

Няокй сайт, от който мога да си изтегля и чета нови книги на български, че нещо не чета много напоследък. Аз бях намерила един много хубав сайт, но нещо не мога да се сетя как се казваше..бях прочела една от наай- хубавите книги през живота ми- "Алхимикът" от Паулу Коелю
    jasmer

Благодаряя..точно booksbg.org е сайта, който търсех В момента си тегля "Дон Кихот"..някакви мнения за него?
    jasmer

Мда, този сайт май е най-добър.

Да, и на мен повече ми харесва от читанката. Иначе за Дон Кихот ... интересна е, но нямах търпението да прочета дългата версия ии съм чела само съкратената.
    Кажи после дали ти е харесала

Цитирай Първоначално написано от lidilidi Виж мнението
    Да, и на мен повече ми харесва от читанката. Иначе за Дон Кихот ... интересна е, но нямах търпението да прочета дългата версия ии съм чела само съкратената.
    Кажи после дали ти е харесала
    Засега стигнах до 4 глава, защото нямах много време..но до тук, което прочетох разбрах само, че някакъв луд рицар тръгва да търси пътешествия втф,определено не го очаквах така, но понеже аз обичам книги за пътешествия ще я прочета цялата, дълга версия (надявам се да имам достатъчно търпение).
    jasmer

Цитирай Първоначално написано от jasmins Виж мнението
    Засега стигнах до 4 глава, защото нямах много време..но до тук, което прочетох разбрах само, че някакъв луд рицар тръгва да търси пътешествия втф,определено не го очаквах така, но понеже аз обичам книги за пътешествия ще я прочета цялата, дълга версия (надявам се да имам достатъчно търпение).
    И аз съм фенка на приключенските. "Наследникът от Калкута" ми е един от най- любимите ! А и на Карл Май са много хубави. Иначе успех с "Дон Кихот" !

не е ли по лесно да си купиш книга от някоя книжарница вместо да ги теглиш

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от _sLaDuRaNa_ Виж мнението
    и по-скъпо е, сладурано :Д

Цитирай Първоначално написано от _sLaDuRaNa_ Виж мнението
    Пък и тука трудно можеш да намериш книги на български..
    jasmer

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Паулу Куелю, Хорхе Букай един дол дренки, никой ли не чете хубави неща вече...

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Паулу Куелю, Хорхе Букай един дол дренки, никой ли не чете хубави неща вече...
    Паулу Куелю ... добре. Но никой да не ми обижда Хорхе Букай !!! Освен това, ако не можеш да направиш разлика между Куелю и Букай, моля напусни Относно въпросът ти не зная какво имаш предвид под "хубави неща", за да ти отговоря. Класика ли ... какво ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си