.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Какво да е

Wink Какво да е

Скоро приятелят ми има рожден ден. Но не знам какво да му купя. Когато го попитам той казва "нз". Мислех си, за една свирка да му направя, за подарък , ама не знам. Кажете какво да му взема, на вас какво ще ви хареса

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Един стойностен подарък за мъж е хубав часовник. Или парфюм, разбира се, ако използва, иначе не.

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Един стойностен подарък за мъж е хубав часовник. Или парфюм, разбира се, ако използва, иначе не.
    да но всеки има различен предпочитания

Banned Мега фен
    и не знаеш предпочитанията на приятеля си ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и не знаеш предпочитанията на приятеля си ?
    абе знам ги но когато го питам какво му харесва и казва "нз" не мога да избера

Banned Мега фен
    от колко профила пишеш ?
    ми като му го знаеш му вземи нещо по вкуса,нито ние познаваме приятеля ти,нито си споменала какво харесва,нито нищо

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    от колко профила пишеш ?
    ми като му го знаеш му вземи нещо по вкуса,нито ние познаваме приятеля ти,нито си споменала какво харесва,нито нищо
    +1
    пиши какво обича да прави,какви материални неща използва най-много,какви неща обича .. или дай някакъв контакт с него,ние да го питаме

Давай със свирката , ще се зарадва ! П.С : Заклевам се не съм приятелят ти !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си