.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Unhappy Той се промени.... Моля за съвет.

Здравейте
    Искам да ви споделя моята история. Имам си приятел от година и 2 месеца. Той е всичко за мен, заебавам всички само и само да съм с него. Нямам приятели. Ама никакви. Не излизам с никого. Просто няма с кой. Очуждих се от всички заради него. От два месеца някъде спи у дома ( това не ми пречи ) . Сближихме се още повече. Но от няколко седмици той започна да ме ядосва. Когато излизаме, ходим само при неговите приятели.. а ако никой от тях не му се излиза се прибираме ( с една дума не излиза с мен заради мен.. ) Говори главно с тях. Ако започна да говоря с тях, или повиша леко тон и се заслушат в мен почва да ми казва пред тях : Млъквай ма. Сто пъти съм му казвала , че това ме обижда. Не ми харесва да ми говори така..но..
    Преди си споделяхме супер много неща,постоянно бяхме заедно,супер неразделни, а сега единствените му думи са : Гладна ли си, Искаш ли да хапнем, Дай да звъннем на тоя, Да се прибираме ли ... Ей такива общи , нищо лично. Спря да ми вдига телефона . Преди 3 дни му звънях през целия ден и нито веднъж не ми вдигна. После му проверих телефона, видях че е говорил и с други хора , но не е вдигал на мен. Видях , че е махнал и звука, и вибрацията и ако случайно се пусне , го е направил да е на най-тихо да звъни. Не исках много да се бъркам и затова включих само вибрацията . Снощи се карахме, или по-точно аз се опитвах да говоря с него.. Бяхме в колата му. Аз му обяснявах надълго и на широко как се чувствам .. А той повтаряше само : "Кога ще слизаш" , "ще те избутам" , " ужасно си тъпа " , "тръгвай си вече", " абе ти не разбра ли , че трябва да се махаш", "губиш ми времето" . Казах му, че няма да се разделим,ако и аз не го пожелая. Започна да ме удря . ( Това не ми прави впечатление вече, защото многократно ме е бил и сме се били, чак че бях в гипс месец. Просто картинката е ужасна. ) Накрая на вечерта се хванах за главата и започнах да плача и да си говоря на глас ( имах чувството , че полудявам и главата ми ще експлодира ) . Казах му , че е всичко за мен, че как съм само с него, че преебавам родителите си , че бих умряла за него , ако зависи от мен. И изведнъж започна да хлипа нещо - разплака се и каза да се качим у дома. Качихме се и половин час не спря да плаче и не искаше да ми казва защо.

1) Моля ви помогнете ми, днес пак цял ден му звъня и не си вдигна телефона нито веднъж. Какво да правя за да ме вземе на сериозно, вече съм супер отчаяна. Къде се губи по цели дни?...
    2) Какво го е накарало да плаче толкова.... ? Дали са били думите ми , защото когато ми казваше , че съм тъпа аз му отговарях , че от двама ни той е по-глупавия , защото постъпва така и дори не може да ми обясни защо.. Или задето ми ги е наговорил такива гадории, а не съм ги заслужила.

Само искам да кажа , че преди няколко месеца пак се разделихме, този път ме преби, изгубих съзнание и се проснах на земята за минутка и на другия ден дойде у дома, изкара ме боса и започна да ме нарежда с всякакви обиди и аз не издържах и избягах по стълбите до нас. ( Та ,затова очаквам вече всичко )
    Знам че съм много наивна, сигурно ще ме питате защо съм още с него, но просто много го обичам и нищо не е в състояние да ме спре.

Много ще се радвам да ми помогнете , да ми дадете съвет... Благодаря ви предварително. РАЗЧИТАМ САМО НА ВАС, ЗАЩОТО НЯМА С КОГО ДА РАЗГОВАРЯМ.

Имам подобен проблем. И ние сме заедно от толкова време но не живеем заедно. Той вече не ми обръща внимание седи си по цял ден пред лаптопа.Не излизаме.Постоянно иска да си стои вкъщи.Не е социален, с него не мога нито на кафе,нито на бар, нито на разходка да ида.За да се видим вместо той да дойде да ме види или да излезем някъде заедно, трябва аз все да ходя у тях.Не правим често секс,това не е голям проблем.Но заради всичко това се чувствам пренебрегната.Ежедневието ми е едно и също и ми омръзва да съм с него.Живеем далеч един от друг, той е в единия край на града, а аз в другия.Но града ни е малък.От много време се колебая какво да правя.Ако тръгна да говоря с него на тази тема, няма да ме изслуша.Не мога да му поставя ултиматум.И едновременно искам да скъсаме, мислила съм за това не малко пъти,но нещо ме спира- да него нараня.А това все някога ще стане.Какво ще ме посъветвате?

Град
    ilivewheretheskyends
    И ние не живеем попринцип заедно. И да забравих да допълня , че като дойде у нас се залепва за лаптопа.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Три думи - супер жалка си.
    n00bs

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Потърси специализирана помощ. Съвсем сериозно го казвам. Менталното ти състояние не е наред.
    +

якуза.

Не sи ок.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Момиче ,ти нормална ли си? Какво още търсиш и искаш от такъв изрод. Бягай на далеч. И да...ако си стигнала дотам,че да си се вкопчила за насилник и тъпанар като пиявица - имаш нужда от сериозна помощ.
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Единственото разумно решение в твоя случай е да бягаш възможно най-далеч от този и подобни индивиди. Но ти го "обичаш" и предпочиташ да търпиш. Търсиш съвет, който няма да послушаш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SurfSky
    Mъжете са прости същества ,какво очаквате ?

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Ако му седиш на тоя,значи верно нещо сериозно мърдаш.

Мега фен Аватара на 102
    Ako ti si prosto syshtestvo.. tova ne pravi ostanalite liude ot tvoq pol syshto prosti...
    V sluchaq moga da kaja, che jenite, v chastnost momichetata sa typite, zashtoto koi normalen chovek shte tyrpi takiva neshta....da te obijda - okay, vypreki che i togava opredeleno trqbva da se zamislish.. da ne ti obryshta vnimanie sumati meseci kakto razbiram.. NO da te bie, che daje i da te gipsira.. smqtai.. Vyzobnovi kontaktite si, obryshtai poveche vnimanie na semeistvoto si i zatvori tazi stranica ot knigata na jivota ti. Dori napravo izhvyrli tazi kniga (nqmam predvid da se samoubivash), a da zalichish spomena za toq izrod. Uspeh.

Пиши на кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 07-21-2013 на 11:46

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ние сме тъпи , че не им обръщаме внимание ... Защо те да са тъпи ? Защото ни търпят ли ?

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Ние сме тъпи , че не им обръщаме внимание ... Защо те да са тъпи ? Защото ни търпят ли ?
    Съгласна съм.

Град
    Beyond reality
    Да. В случая фактът,че търпиш един такъв идиот, не те прави по-малко глупав. Говоря за конкретния случай. Не всички мъже са мухльовци ,които не обръщат внимание на момичетата си. Ама в случая става въпрос за далеч по-тежка и сложна история. Тя си е захвърлила живота,заради някакъв тъпак. Буквално. Идея нямам кво е видяла в него,явно е било различно, но според мен тя няма повече място при него.
    Трябва да си болен , за да търпиш насилник , мислейки си ,че го обичаш...не проумявам как обичаш някого, който те наранява и психически , и физически...
    maDamn

Повече от фен Аватара на DeHu
    Ще повторя мненията нагоре,защото може би ако повече хора ти го кажат
    ще се осъзнаеш,но ти просто не си нормална.Какво значи "Ще се разделим,когато и аз поискам"?Ти си го обсебила тотално,и аз да бях сигурно и аз щях да те бия.Върни се малко назад,намери си достойнството по пътя,остави го тоя и почни да живееш отново за СЕБЕ СИ!!!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Момиче, ела на себе си.
    Стоиш с един човек, на когото му е все тая за теб и те има за собственост. За какво си още с човек, който те БИЕ, УНИЖАВА, ОБИЖДА?

Бягай надалеч от тоя индивид.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Три думи - супер жалка си.
    + ( един път да съм съгласна с тебе)

съжалявам,но е факт.. извинявай ама от 1 година сте заедно и те пребива до безсъзнание ?! о.О ти нормална ли си бе жена ? я се махай от там всеки нормален би се изнесъл и не би го търпял

Въпроса ми е какво още правиш с него?
    Щом толкова неща ти е причинил и ти още си с него само защото ''го обичаш'' .
    Това говори лошо за теб.Осъзнай се...как ще игнорираш родителите си заради него,при положение,че те са те отгледали,а тоя твой приятел си те млати когато му скимне?
    А ти ще се питаш защо се е разплакал...момиче,оставяй го.
    Нищо,че си нямаш никого.Всичко е с времето си,приятели се намират,стига да искаш,но ти не искаш,защото си заслепена от него.
    Останало ли ти е някакво достойнство,след всичко това?

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от afrodita18 Виж мнението
    Останало ли ти е някакво достойнство,след всичко това?
    Ни най малко предполагам.

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от afrodita18 Виж мнението
    Нищо,че си нямаш никого.Всичко е с времето си,приятели се намират,стига да искаш,но ти не искаш,защото си заслепена от него.
    ?
    Не че не искам, просто той не ми дава да излизам с други хора.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Не че не искам, просто той не ми дава да излизам с други хора.
    сега,дали разбрах правилно... не ти дава да излизаш с приятели,прецакваш си семейните отношения с родителите ти ,не се разбирате кой знае колко ''златно'' че да правиш всички тия жертви,заедно сте само от година ( и не,не мисля,че 1 година е малко време,но не е и много,а и всъщност няма значение колко е времето,нали не мислиш цял живот да търпиш това ? ) достойнството ти е на нула,бие те за щяло и нещяло,пребива те до БЕЗСЪЗНАНИЕ,унижава те,осъзнаваш всичко това и на всичкото отгоре си стоиш с него щото е ''най прекрасния човек,който си срещала'' ... я пак ? абе момиче,я се осъзнай не си мисли,че няма да срещнеш друг и т.н. - мъже колкото искаш,не си мисли и че с никой друг няма да си толкова ''близка'' ( всъщност каква е тая близост - унижава те,говорите си супер малко и се биете,ба тая близост)
    махай се от там щото нещата са достатъчно сериозни.. искаш да стоиш между 4 стени по цял ден само щото той е идиот и не иска да имаш никакви контакти с никой ? и на всичкото отгоре и той да се отнася супер супер зле с теб ? искаш да си пребивана всекидневно ? (ако не е всеки ден,ще стане като го гледам как е започнал само след година)
    нито ти е хубаво с тоя човек,нито нищо... по принцип жените очакват от мъжете до тях да са наистина до тях,ти имаш ли го това мъжко рамо до теб ? - НЕ ! тогава какво правиш още ? вместо да четеш тая тема и да пишеш по форумите по-скоро намери къде да живееш и се изнеси (каза че живеете заедно) и повече никакъв контакт с него.. ако те търси и т.н. - полицията .....

Град
    ilivewheretheskyends
    So,прочетох всеки пост и да знам , че нямам високо его, загубила съм достойнството си... Това го знаех и преди.
    Реших да ви разкажа и някои други неща, че с предишния пост съм изтъкнала само минуси.
    Преди половин година полу-лудата му майка искаше да ни раздели. Беше влезнала от неговия в фейсбук и четеше хронологии и даже ми писа. После започна късно в 12 с некви отвратително вулгарни СМС-и. На другия ден майка ми разбра и пожела да се видят, но тази дебела пачавра така и не дойде. Прибрахме се у дома, а тая се прибрала и се скарали с приятеля ми. Не знам как да си го обесня , но нормален човек няма да заведе сина си в полицията ( детска педагогическа стая ) с смешните си изявления. След като седяхме там няколко часа отидохме до тях и баща му беше там. Скараха се , защото той искаше да е с мен. ( тогава точно бяхме скъсали, но се събрахме отново) Започнаха да си викат .. "защо ме излъга, защо каза че не си с нея" а той отговаряше " не лъжа, защо не ми вярваш, Какво да направя Обичам я , не разбираш ли?" Накрая му взе ключа и той се изнесе от тях и отиде да живее при баба си и дядо си.

Имали сме супер много хубави моменти заедно. Винаги единия е пазел гърба на другия и така сме се справяли с всичко.
    Колкото до гипса ( не ви обясних) Беше у нас и той дойде и моментално седна на компютъра, не искаше да си говори с мен..Казах му " Остави го вече,защо си тук ако не искаш да разговаряш с мен" Той ми рече " Абе седни си там бе" и ме бутна към леглото. След това аз станах и му ударих един юмрук в лицето и от силата си счупих 5 пръст.

Та .. всичко това мина и си остана в миналото. Смених си номера за да не ми пише майка му и сега само татко му го знае. Преди малко ми се обади и ме попита дали е с мен сина му, казах че не съм го виждала от два дни .. И баща му вика : Ми то и на мен не ми вдига телефона, къде е отишъл... да не е на някой събор ( защото днес се събира цялата им рода в едно село) .
    Почвам да се притеснявам за тая хаймана. Питах и най-добрия му приятел , и той ми каза , че не го е виждал, но според мен са били заедно и ме лъже.

***Е нищо де, и аз пък най-лошото си мисля... Може камион да го е блъснал.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, че преди 6 месеца е казал на майка си, че те обича не означава нищо. Защо се опитваш да го оправдаваш? Защо толкова отчаяно си се вкопчила него?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Въобще не се занимавай с този повече. Не си заслужава, само се тормозиш с него, какъв е смисълът?

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Защо толкова отчаяно си се вкопчила него?
    I don't know. Maybe because he's my first. (blush)

Град
    Beyond reality
    Момиче, тва че ти е първи, не значи ,че трябва да му търпиш бълвочите. Махай се от него и натрупай самочувствие. Ще намериш някой,който да те цени, уважава и обича. Възстанови си връзките с приятели, и най-вече с родителите си. Те трябва да си ти опора в момента.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си