.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от trololobg Виж мнението
    Здравейте, значии моя проблем е малко, нз поне аз мисля че е странен, щото не ми се е случвало преди ... Излезнах с едно момиче на среща, пихме кафе и отидохме в парка. Всичко вървеше супер, аху иху смяхме се прегръщахме се и тн. Обаче по едно време парка малко се препълни и й предложих да се изнесем на някаде. Тя се съгласи и тръгнахме. По едно време тя ме попита/ знаеш ли кои харесжам. *wtf..( казах не и тя / ми ок само да се махним от тук, че е много шумно и ще ти кажа. Естествено сигурно се сещате, какъв отгожор очакжах, но малко помълчахме докато излезнем от парка тогажа ми каза/ емии познажаш ли %#$%% от едикъде си? Аз казах да ,при което ми прилоша след което почнах да пришпорвам да си ходя, щото не знаех каде се намирам, дойде като гръм от ясно небе, но тя не ме пускаше и ме помъкна на някъде, като през цялото време не спираше да ми говори за него. Въпроса ми е какво беше това и има ли смисъл да си давам още зор за нея?
    Ами,сигурно ти е видяла правописа,и за това... Преди да почнеш да пишеш по форуми,първо-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от pofff Виж мнението
    Ами,сигурно ти е видяла правописа,и за това... Преди да почнеш да пишеш по форуми,първо-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!!
    А бе, то и ти не си от най-грамотните.. Ама, не ти се репчимЕ нали..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си