.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на alex18
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Очевидно не си опустошавал толкова ракия, колкото аз, защото цели вечери са ми отсъствали и на другия ден все едно филм ми разказват...
    хахаха Яко - е такиви мъжки момичета ми харесват

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Очевидно не си опустошавал толкова ракия, колкото аз, защото цели вечери са ми отсъствали и на другия ден все едно филм ми разказват...
    По-скоро съм се нагледал на курви, които изпиват половин бира и после преспиват с произволен пич от купона в отсъствието на гаджето си, а после разправят как са били пияни и нищо не помнят...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на babity
    Ама за т'ва са виновни путките, а не алкохола. Пък и реално наистина на всеки се случва да не помни разни неща като се омаже. Дали ще е момент, няколко момента, половината или цялата вечер - случва се.

Голям фен Аватара на alex18
    който го е страх от мечки, не ходи в гората

който неможе да пие да не го прави

+ 1

За секс да не помня,не но определено има бели петна и то много пъти, в които нито помня кой ме е прибирал, нито как съм се прибирал, а в някои случаи и къде е свършил купона миналата вечер (на млади години).... Напълно е възможно и секс да правиш и да не помниш (имало е случаи да си търся портмоне или гсм в нас 4 часа и накрая да ги намира, ама да не помня аз да съм ги оставял на това място).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си