.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Unhappy :(( Тъжно ....

Здравейте,не знам темата имали смисъл въобще но..напоследък с приятелката ми се карахме доста,уж спряхме с караниците,но от последният път,нещата които ми наговори,буквално ме накараха да грохна,абе просто,нямам желание за нищо,постоянно ми е някво МЕГА здухано,тъжно ми е,не мога да заспя,не мога да се храня,не ми се гледа филм,не ми се слуша музика,общо взето НИЩО не ми се прави.А не знам какво да правя.

има много по лоши ситуации от твоите повярвай ми ... просто си дайте малко време разделете се за една-две седмици и вижте дали така ще ви е по-добре

Цитирай Първоначално написано от purple_butterfly Виж мнението
    има много по лоши ситуации от твоите повярвай ми ... просто си дайте малко време разделете се за една-две седмици и вижте дали така ще ви е по-добре
    Ами,аз съм сигурен че на мен няма да ми е по-добре без нея ОБИЧАМ Я! И без това се виждаме малко рядко (2-3 пъти в седмицата) Не знам,попитах я дали ако си тръгне ще е по добре,отговора(не знам). Наистина не знам какво да правя,обичам я...

разбирам те, но в случая не си помагате по този начин .. кофтито е че щом казва не знам - знае и отговора е да..

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Да и аз мисля,че трябва да си дадете малко време,като 1 седмица,за да можете да си избистрите главата.И да наистина това, че ти е казала ''не знам'' е малко смущаващо.Може би просто е била нервна и не е знаела какво да каже.Отпусни се.Разбирам,че я обичаш и че ти е трудно,но друг начин няма,иначе всичко ще приключи.

НЕ знам вече,какво да мисля и какво да правя. За първи път в живота ми,ме е СТРАХ да не изгубя момиче..
    Никога не съм бил такъв,ами ако я оставя 1 седмица да помисли,и поле ми каже че и е по добре... после.. Искам да не мисля а това,но постоянно ми е в главата.Снощи излязохме с един приятел,който има сериозен проблем,и вместо да говоря с него,аз си мислях за това.. а няма и със кой да поговоря за това. По цял ден седя,и се побърквам вече. Много я обичам
    Последно редактирано от pofff : 07-21-2013 на 08:18

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Това е живота,учиш се,че не всеки ще иска да е с теб. Нещо нормално е. Просто го преглъщаш и продължаваш. Дори и да я обичаш,ако тя е по-добре без теб...няма смисъл да се напъваш.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Това е живота,учиш се,че не всеки ще иска да е с теб. Нещо нормално е. Просто го преглъщаш и продължаваш. Дори и да я обичаш,ако тя е по-добре без теб...няма смисъл да се напъваш.
    +1 за коментара, много вярно.

+10 за аватара..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Ами,ако НЕ МОГА И НЕ ИСКАМ да преглъщам? Искам си я,без нея не си се представям!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от pofff Виж мнението
    Ами,ако НЕ МОГА И НЕ ИСКАМ да преглъщам? Искам си я,без нея не си се представям!
    Като не искаш да преглъщаш - плюй я.
    n00bs

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Забавно ли ти е?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Вие за какво се карате?Ти ли започваш или тя?
    Иначе от личен опит мога да ти кажа,че караницата в една връзка ако са постоянни отнемат цялото удоволствие и смисъл от нея.Според мен ако обичаш момичето,постарай се да й го показваш постоянно,дори и когато сте скарани и не отвръщай на обидите й.Старай се да я правиш щастлива и тя ще го оцени.Ако не те обича вече е отделен въпрос,но след като с теб не се чувства добре и все пак иска да сте заедно,предполагам и тя те обича.
    А относно това с почивката,както казват “Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…”
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ще се научиш. Любов насила не става. След като не се получават нещата и се наранявате взаимно, по-добре е да се разделите. Да, в началото ще е тежко, но всичко се преживява.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ще се научиш. Любов насила не става. След като не се получават нещата и се наранявате взаимно, по-добре е да се разделите. Да, в началото ще е тежко, но всичко се преживява.
    Това се опитвам да кажа.
    Колкото и да си я искаш и да не желаеш , да е оставиш да продължи...тя ще го направи. Искаш или не.
    maDamn

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Струва ми се, че края е близо.
    Седнете, поговорете, дайте си време, ако трябва.

Говорих с нея,попитах я дали и трябва време,тя каза-"НЕ,добре съм си и така,спокойно,обичам те".Мисля че все пак,нещата може и да се наредят,надявам се...
    Иначе,благодаря на всички(почти всички).

Може да е в цикъл и да е изнервена!

Banned Мега фен
    +
    по-добре да знаеш отговора.. дали така или иначе пак ще се мъчиш,но с една разлика - ако разбереш отговора ще ти е гадно месец/два или определено време,а ако сте заедно постоянно ще ти е тъпо и евентуално след време ако се разделите още ще ти е гадно.. т.е. проточваш нещата и ти е повече време гадно..
    говори с нея и 1 седмица примерно опитайте да не се виждате,да не си говорите - абе нищо

Banned Мега фен
    Говорих с нея,попитах я дали и трябва време,тя каза-"НЕ,добре съм си и така,спокойно,обичам те".Мисля че все пак,нещата може и да се наредят,надявам се...
    Иначе,благодаря на всички(почти всички).
    еее закъснях
    та,щом сте говорили е време на теб да забравиш това,което ти е казала
    а и понякога,когато хората са ядосани казват гадни неща,които всъщност не мислят...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Горе главата, стига си хленчил.

Мега фен Аватара на 102
    Алкохол и трева лекуват мозъчна беда.

Като иска да умре за теб му кажи разписанието за влака .. да е там докато минава ..

Цитирай Първоначално написано от TalasamchoOOD Виж мнението
    Като иска да умре за теб му кажи разписанието за влака .. да е там докато минава ..
    1-За запетайки чувал ли си?
    2-Не си забавен!
    3-Малко не схващам,на кой го пишеш,много си спрел!
    4-Тая девствена усмивчица,къртиш,честно
    Последно редактирано от pofff : 07-22-2013 на 19:17

Мега фен Аватара на 102
    1-За запетайки чувал ли си?
    А ти чувал/а ли си къде се слагат ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си