- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се промени.... Моля за съвет.
На повечето бити момичета гаджетата им ги правят на лайно, а те отделят повече внимание на тва, че телефонът на приятелят им вибрира по-кратко при тяхно звънене и е на самолетен режим в 3:41.
Поздрави на родителите, сигурно не сте разговаряли скоро!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И като ни показа така наречените му ''плюсове'' и ни дообясни някой ситуации,пак не ми направи той добро впечатление.
просто си прекалено заслепена от него.
Хората се променят,променят мисленето си,чувствата си и отношението си.Явно е,че и при него е станало така.Осъзнай го.
Защо не трябва да излизаш с други,да не би да иска да те превъзпитава като туркиня?(казвам го риторично)
Замисли се,той просто не иска ти да се осъзнаеш,да намериш други хора и евентуално да му ходиш подир гъза.Ти сама каза,че му звъниш,а той не те отразява.
а на колко години сте и двамата?
^Да, наистина това е било най-важното. Отвори си очите, маце, ако ще и да ти е нулевият, ако ще да се е променил, теб те е превърнал в овца. Ако още го потраеш, бих казал, че си го заслужаваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
как ше го зареже Вие луди ли сте? После кой ше й купува Bvlgari?
WE ARE NOT ANGELS!
Булгари и такива глупости не ми трябват. Не е някъв супермилиардер. Рядко ми купува подаръци. За глезотии,разчитам на родителите си.
Преди малко дойде до вкъщи. Вчера си е бил цял ден у дома самичък. Каза ми , че го е било срам да дойде ( заради случилото се ) , защото преди като се биехме си обещахме , че няма да си посягаме един на друг, но той преди два дни ме шамаросваше и затова. Държеше се много добре. Дано да е така за напред , че не зная какво ще правя. Скоро ще ходим на море. Една моя съученичка най-накрая си дойде в България и поне утре ще може да излезнем. Много се радвам, че ще се видя с нея. Та..така. За момента всичко е окей. Благодаря ви , че писахте толкова много. Ако има нещо ще пиша пак тук. Сега излизам.
+ ... преди си е за преди,не си заслужава да търпиш това.. и какво като ти е първи ? вярно,важно е ама излез от филма,вече не е като преди '' с първия и се жените'' ако се разбирахте добре ( колкото е възможно,на всички ни е ясно,че всяка двойка се кара от време на време) да,но сега не виждам смисъл.. не се опитвай да се оправдаваш,а ни послушай
Извинявай, ти си идиотка! Надявам се, за ваше добро, на него да му дойде акъл отнякъде и да реши,че не бива да сте заедно след всички побоища и глупости.
maDamn
НЕ СЪМ КАЗАЛА , ЧЕ ЗАБРАВЯМ ВСИЧКО. ВИНАГИ СЛАГАМ ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК. НЕ СЪМ ИДИОТКА. ПИСАХ ЗА ДА МИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПРОМЕНЯ НЕ ДА ПРЕКРАТЯ ТОВА КОЕТО ИМАМ. МИСЛЕХ , ЧЕ ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ, НЕ СЪМ ИСКАЛА НАПАДКИ. НЕ СЪМ ТОЛКОВА ГЛУПАВА, ЗНАМ КАК ДА СЕ ЗАЩИТАВАМ КОГАТО НЯКОЙ МИ ПОСЯГА.НЕ СИ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ СЪМ СТОЯЛА И САМО СА МЕ БИЕЛИ. МНОГОКРАТНО Е ИМАЛ РАНИ ДО КРЪВ ОТ МЕН, СИНИНИ И ТАКИВА НЕЩА. Казала съм си , че няма да се разделяме. Търпя толкова дълго и за какво? За да скъсаме ли, то тогава ще е напразно. Просто искам нещата да се променят, не да се прекратят.
Нищо няма да се промени, докато си натискаш парцалите и се примиряваш с обидите, забраните и насилието.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
малоумноКазала съм си , че няма да се разделяме. Търпя толкова дълго и за какво? За да скъсаме ли, то тогава ще е напразно.
търпиш, за да търпиш? Щото досега си го търпяла и искаш да запазиш, нещо,което вече го няма? щото хора,които се обичат не се млатят като животни, зле си...ама сериозно.Тва,че ти е първи ... нищо не значи. Нищо няма да се промени.
Ако не си забелязала- хората късат,защото вече не им е добре заедно,а като те слушам...вие направо цъфтите. Не си съвсем в час...
Аз се отказвам...безсмислено е и няма да завърши на добре вашата история.
maDamn
Ама, как бе, granger? Те са заедно от цяяяяяла една година и той й е ПЪРВИЯ. Разбира се, че ще търпи обиди и бой до безсъзнание. Пък на всичкото отгоре той днес й е звъннал! Ама това оправя всичко! Всичко вече е цветя и пеперудки. До следващия шамар. Ама и него ще преглътне, нали е от най-доброто момче, което е срещала. НИщо, че се отнася с нея като с боклук пред приятелите си и я пъди като животно от колата си.
Тя ще си трае, той ще си я налага - идилия.
Карамела, и аз съм правила глупости,защото обичах бившия си,но в момента , в който осъзнах,че аз съм по-важна и не заслужавам да ме третира така,а сравнение с твоето , при мен беше китка росна ситуацията, всичко приключи. Ти си стигнала дотам,че да слагаш него над всичко и всички. Не мислиш за себе си. И си въобразяваш,че той ще се промени...няма...по-зле ще става, тва е положението.
Няма нищо специално за разбиране , не си по-специална, всички сме били влюбени, ама ... има една тънка граница, която сте прекрачили. Ти отдавна си си хвърлила достойнството,но запомни едно нещо - когато започнеш да захвръляш себе си, да се подлагаш на тормоз , да си нещастна, за да угодиш на някой - това не е любов.
Последно редактирано от granger : 07-21-2013 на 15:35
maDamn
Да беше с брак и три деца - да те разберем, макар, че и тогава не си заслужава. Пък то - заслепена пикла се самоубеждава, че ще промени един насилник. Няма нищо за разбиране.
Да, права си. Аз никога не бих била в тази ситуация защото аз никога няма да потъпча себе си до такава степен. Имам нещо, наречено самоуважение.
Наистина ли не разбираш, че нищо няма да се промени? Ти вече си му показала, че може да те тъпче и да прави каквото си иска с теб и ти ще се връщаш за още.
добре,наистина ли не разбираш,че те обиждаме,за да осъзнаеш,че това си е нередно от където и да го погледнеш ?
идиотка си щом търпиш
не можеш да промениш човек ако той сам не иска
не,не знаеш как да се защитаваш,мъжете винаги са били по-силни от жените физически,това твоето е детинско направо.. един човек с акъла си би казал на полицията и би се защитил като се изнесе,твоето не е защита
то с тая логика '' търпя толкова и за какво'' цял живот явно ще те пребива.. хора с по 2-3-5 деца се развеждат,ти тука една година тормоз не можеш да превъзмогнеш... то ако беше така всеки щеше да се жени за човека с който му е била първата връзка.. знаеш ли колко хора имат зад гърба си 5-6 годишни връзки ?
и защо да е напразно ? то тогава дай нищо да не правиш щото може да се променят обстоятелствата и да е напразно.. не е,имали сте 5-6 хубави месеца от връзката НО ПРЕДИ,време е да го осъзнаеш... опитала си - не се е получило като в приказките и заживели щастливо... толкова,трябва да знаеш къде да теглиш черта на нещо
и едно такова нещо дори и да се промени винаги ще знаеш,че може да те удари и пак да те доведе до безсъзнание,аз не бих издържала на психическия тормоз дори и да спре физическия,за теб не знам.. наистина си супер малоумна в момента ( за ситуацията говоря,не по принцип) и постъпваш глупаво,не влагаш никакви мисли за бъдещето ти.. имаш един живот бе момиче,нищо няма да загубиш,по-скоро това е пропиляна една година,а не обратното... явно обаче искаш да живееш в драми цял живот