- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се промени.... Моля за съвет.
мязаш на трол.
:с
ако ли пък не, заслужаваш си всичко.
боже мойда,в тоя форум никой не е бил влюбен,никой не е имал първи
айде моля ти се,не си чак толкова ''влюбена'' колкото си мислиш.. разбирам връзката ви да беше цветя и рози и да кажеш,че никой др не е изпитвал нещо такова( което също няма да е вярно) ама това твоето е..
Абе не живеем заедно ... ОК . ОК . ОК . Помолих за съвет как да се справя с това, а не как да захвърля всичко. Ясно ми е , че е трудно да се разбере човек като мен. Казвате ми, че нищо няма да се промени, но това са само ваши мисли и думи, нищо не се знае. Още по-зле се почувствах. Благодаря.
щот ти е първият, нали се сещаш.
Много ми е интересно как ще го задържиш - ще го вържеш ли? :Д
Искаш да промениш нещо ли? Тотално е безсмислено.
Но да кажем, че може.
Сядаш и говориш, казваш, че повече това няма да го търпиш. Поставяш му ултиматум: при следващ удар се махаш. И НАИСТИНА не го търпиш. Няма да ти вдигне ли? Не му вдигай 2-3 дни. Обади се на стари дружки, извини се. Излез с приятелки, отиди на кафе, на кино... накрая събери смелост и иди на бар сама. Нека ти стане навик.
Отказвай да излизаш с негови приятели, остави инициативата на него, да видим колко му пука за теб.
Аз?![]()
проблем ли ти е...изглежда малко гротескно отстрани,но се надявам,че след време като се поуталожат нещата ще разбереш за какво сме говорили тук.
maDamn
Темата се заключва по желание на авторката.