So,прочетох всеки пост и да знам , че нямам високо его, загубила съм достойнството си... Това го знаех и преди.
Реших да ви разкажа и някои други неща, че с предишния пост съм изтъкнала само минуси.
Преди половин година полу-лудата му майка искаше да ни раздели. Беше влезнала от неговия в фейсбук и четеше хронологии и даже ми писа. После започна късно в 12 с некви отвратително вулгарни СМС-и. На другия ден майка ми разбра и пожела да се видят, но тази дебела пачавра така и не дойде. Прибрахме се у дома, а тая се прибрала и се скарали с приятеля ми. Не знам как да си го обесня , но нормален човек няма да заведе сина си в полицията ( детска педагогическа стая ) с смешните си изявления. След като седяхме там няколко часа отидохме до тях и баща му беше там. Скараха се , защото той искаше да е с мен. ( тогава точно бяхме скъсали, но се събрахме отново) Започнаха да си викат .. "защо ме излъга, защо каза че не си с нея" а той отговаряше " не лъжа, защо не ми вярваш, Какво да направя Обичам я , не разбираш ли?" Накрая му взе ключа и той се изнесе от тях и отиде да живее при баба си и дядо си.
Имали сме супер много хубави моменти заедно. Винаги единия е пазел гърба на другия и така сме се справяли с всичко.
Колкото до гипса ( не ви обясних) Беше у нас и той дойде и моментално седна на компютъра, не искаше да си говори с мен..Казах му " Остави го вече,защо си тук ако не искаш да разговаряш с мен" Той ми рече " Абе седни си там бе" и ме бутна към леглото. След това аз станах и му ударих един юмрук в лицето и от силата си счупих 5 пръст.
Та .. всичко това мина и си остана в миналото. Смених си номера за да не ми пише майка му и сега само татко му го знае. Преди малко ми се обади и ме попита дали е с мен сина му, казах че не съм го виждала от два дни .. И баща му вика : Ми то и на мен не ми вдига телефона, къде е отишъл... да не е на някой събор ( защото днес се събира цялата им рода в едно село) .
Почвам да се притеснявам за тая хаймана. Питах и най-добрия му приятел , и той ми каза , че не го е виждал, но според мен са били заедно и ме лъже.
***Е нищо де, и аз пък най-лошото си мисля... Може камион да го е блъснал.