Съгласна съм с написаното от Blab, но щом толкова държиш да учиш редовно и да се издържаш сама, ще ти дам няколко съвета:
1. Според мен е възможно това да се осъществи, защото познавам хора, които го правят (и даже са 1 курс).
2. Доколкото знам в Макдоналдс, работното време е гъвкаво - по-точно сам си правиш графика, като може да ти направят само леки корекции в него (тази информация имам от момиче работещо там), но знам също, че в Макдоналдс заплащането не е кой знае колко голямо и също така отношението към персонала понякога е лошо. Няма пълно щастие, но гъвкавото работно време и факта, че работещите там са млади хора е голям плюс. Има разбирасе много възможности за работа в София и голяма част от работодателите са склонни да наемат студенти и да се съобразяват (донякъде) с тях.
3. Ако бях на твое място бих работила през лятото усилено (това лято сега ако си над 18, лятото след 12 клас и всяко следващо), като бих се стремила да пестя пари, които да използвам по-късно, имайки възможност по-късно да уча повече и по-малко да работя.
4. Друг източник на финанси са стипендиите, които в университета поне (за разлика от тези в училище) прилични. Не знам точно в какви граници са стипендиите за студенти от УНСС, но със сигурност биха ти били от помощ. Единственият проблем е, че можеш да взимаш стипендия най-рано от втория семестър. Искам само да вметна, че моето лично мнение е, че трудно би успяла да работиш (толкова, че да се издържаш сама) и да имаш достатъчно висок успех за стипендия. Е предполагам с голямо желание и много усилия и това се постига
5. Според мен родителите ти малко или много ще ти помагат, особено като видят, че работиш и се стараеш.
Успех от мен и не се отказвай от мечтите си!