Здравейте
Искам да ви споделя моята история. Имам си приятел от година и 2 месеца. Той е всичко за мен, заебавам всички само и само да съм с него. Нямам приятели. Ама никакви. Не излизам с никого. Просто няма с кой. Очуждих се от всички заради него. От два месеца някъде спи у дома ( това не ми пречи ) . Сближихме се още повече. Но от няколко седмици той започна да ме ядосва. Когато излизаме, ходим само при неговите приятели.. а ако никой от тях не му се излиза се прибираме ( с една дума не излиза с мен заради мен.. ) Говори главно с тях. Ако започна да говоря с тях, или повиша леко тон и се заслушат в мен почва да ми казва пред тях : Млъквай ма. Сто пъти съм му казвала , че това ме обижда. Не ми харесва да ми говори така..но..
Преди си споделяхме супер много неща,постоянно бяхме заедно,супер неразделни, а сега единствените му думи са : Гладна ли си, Искаш ли да хапнем, Дай да звъннем на тоя, Да се прибираме ли ... Ей такива общи , нищо лично. Спря да ми вдига телефона . Преди 3 дни му звънях през целия ден и нито веднъж не ми вдигна. После му проверих телефона, видях че е говорил и с други хора , но не е вдигал на мен. Видях , че е махнал и звука, и вибрацията и ако случайно се пусне , го е направил да е на най-тихо да звъни. Не исках много да се бъркам и затова включих само вибрацията . Снощи се карахме, или по-точно аз се опитвах да говоря с него.. Бяхме в колата му. Аз му обяснявах надълго и на широко как се чувствам .. А той повтаряше само : "Кога ще слизаш" , "ще те избутам" , " ужасно си тъпа " , "тръгвай си вече", " абе ти не разбра ли , че трябва да се махаш", "губиш ми времето" . Казах му, че няма да се разделим,ако и аз не го пожелая. Започна да ме удря . ( Това не ми прави впечатление вече, защото многократно ме е бил и сме се били, чак че бях в гипс месец. Просто картинката е ужасна. ) Накрая на вечерта се хванах за главата и започнах да плача и да си говоря на глас ( имах чувството , че полудявам и главата ми ще експлодира ) . Казах му , че е всичко за мен, че как съм само с него, че преебавам родителите си , че бих умряла за него , ако зависи от мен. И изведнъж започна да хлипа нещо - разплака се и каза да се качим у дома. Качихме се и половин час не спря да плаче и не искаше да ми казва защо.

1) Моля ви помогнете ми, днес пак цял ден му звъня и не си вдигна телефона нито веднъж. Какво да правя за да ме вземе на сериозно, вече съм супер отчаяна. Къде се губи по цели дни?...
2) Какво го е накарало да плаче толкова.... ? Дали са били думите ми , защото когато ми казваше , че съм тъпа аз му отговарях , че от двама ни той е по-глупавия , защото постъпва така и дори не може да ми обясни защо.. Или задето ми ги е наговорил такива гадории, а не съм ги заслужила.

Само искам да кажа , че преди няколко месеца пак се разделихме, този път ме преби, изгубих съзнание и се проснах на земята за минутка и на другия ден дойде у дома, изкара ме боса и започна да ме нарежда с всякакви обиди и аз не издържах и избягах по стълбите до нас. ( Та ,затова очаквам вече всичко )
Знам че съм много наивна, сигурно ще ме питате защо съм още с него, но просто много го обичам и нищо не е в състояние да ме спре.

Много ще се радвам да ми помогнете , да ми дадете съвет... Благодаря ви предварително. РАЗЧИТАМ САМО НА ВАС, ЗАЩОТО НЯМА С КОГО ДА РАЗГОВАРЯМ.