.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от Hrisy1010 Виж мнението
    Не мога да разбера как може да пренебрегнеш контактите с хора заради компютърни игри, абсурдно е.
    Той човека тренира за академията на МВР, много сте прости.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Това обяснява всичко...
    Какво имаш предвид?

Помагах му с тренировките.Сега в момента не тренира, по цял ден прави едно и също - пред лаптопа.Прав си тренираше, имаше личен треньор, но това приключи преди месец.Той започна с тези тренировки в края на май и спря да тренира след като му минаха изпитите.

Той си прецаква живота . недей и ти покрай него.

Повече от фен
    Абе момиче я се съвземи малко рофл Заебавай го тоя олигофрен,не мога да повярвам,че ходиш с толкова изпаднало момче.Как може въобще да му се връзваш на акъла Т'ва просто е трагично!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Абе момиче я се съвземи малко рофл Заебавай го тоя олигофрен,не мога да повярвам,че ходиш с толкова изпаднало момче.Как може въобще да му се връзваш на акъла Т'ва просто е трагично!
    +1

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не му звъни повече.Ако той ти звънне му предложи да излезете.Ако ен иска му кажи да ти дойде на гости понеже ти е омръзнало да си у тях пред компютъра.Ако и на това не се съгласи му прати много здраве и си излез с приятелки.Няма само ти да се тормозиш,а на него да му е смешно. Ако те обича ще се съгласи да поговорите сериозно и да стигнете до компромиси.Една здрава връзка е изградена на компромиси от двете страни, но в умерени количества.Успех

Цитирай Първоначално написано от purple_butterfly Виж мнението
    Здравейте.Зная, че вече има друга подобна тема.Писах там, но не получих отговор.Аз и настоящия ми приятел сме заедно от година и два месеца.От средата на април месец, той се държи много странно. Иска постоянно да си стои вкъщи, пред лаптопа.И не, прекарвайки времето в някоя от социалните мрежи, а играейки видео игри.Когато поискам да се видим някъде навън, той все се оправдава с нещо - топло е, късно е, има много хора, мързи ме и какво ли още не.И поради тази причина, вместо да се видим някъде навън или да дойде да ме види вкъщи, все аз трябва а ходя у тях.А когато сме там не правим нищо интересно, той отново е забил погледа в лаптопа си.Не правим и секс,понеже сестра му винаги си е у тях.Понякога когато сме у тях ми става толкова скучно и му предлагам да излезем при положение, че вече е по-хладно, неговата реакция е "офф защо, стои ми се вкъщи".Когато правихме една година, вечерта бяхме излезли на разходка и докато се разхождахме минахме покрай едно кафене и видях приятели, предложих му да седнем а той мина с вечните си оправдания "аз какво вървя за да седна някъде?" а аз много исках да се видя с тях.Примирих се.Продължихме си разходката и имаше една беседка и поисках да седнем за малко да запаля една цигара, той отново мина със същия номер накрая се ядосах и ме изпрати до вкъщи.Преди това на бала му, всички негови съученици ни канеха с тях в един бар.Съгласи се заради мен.Накрая на мен ми стана кофти и не пожелах да отидем, защото знаех, че той ще стои на едно място и няма да иска да танцуваме.А аз какво да правя там без него?!Прибрахме се.Сега отново е така, не иска никъде да ходим заедно, нито на кафе, нито на бар, нито на разходка, нито да излезем с приятели някъде.Прекъснах контакти с много хора заради него, бях оплювана зад гърба ми, носеха се какви ли не слухове заради това че съм с него.Но аз пренебрегвах всичко и сега осъзнавам, че аз тази година отново започвам учебна година, а той вече е завършил и няма да се върне там.А на мен още хора ме гледат лошо заради него.Той не е социален, а покрай него и аз ставам такава.Кажете ми какво да правя?Вече сякаш съм изстинала към него, заради тези негови прищевки.
    Случайно попаднах на темата ти. Ами мисля, че не е правилният човек за теб. Май трябва да осмислиш добре какво искаш от момчето до теб и дали той може да ти го даде?
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

сигурно не е, но съм адски привързана към него ..

Цитирай Първоначално написано от purple_butterfly Виж мнението
    сигурно не е, но съм адски привързана към него ..
    знам какво е, но когато разбереш, че човека срещу теб, който в началото на връзката ти е бил всичко което си искал и в последствие той/тя се разкрие пред теб.... ако не останеш разочарована от това което ще видиш, значи това е човека! ;P
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

не съм точно разочарована всъщност съм много объркана от поведението му

Човекът очевидно е егоист, който гледа собствения си кеф. Обсъди с него дали наистина му е притрябвала връзка.
    То като се замисля и аз предпочитам да седа вкъщи и да разцъквам, вместо да ходя да се социализирам и да ходя по гъза на приятелката ми, но затова съм си хванал такава, която е на моя акъл и вместо да ме ръчка, идва да играем заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си