Здравейте.Зная, че вече има друга подобна тема.Писах там, но не получих отговор.Аз и настоящия ми приятел сме заедно от година и два месеца.От средата на април месец, той се държи много странно. Иска постоянно да си стои вкъщи, пред лаптопа.И не, прекарвайки времето в някоя от социалните мрежи, а играейки видео игри.Когато поискам да се видим някъде навън, той все се оправдава с нещо - топло е, късно е, има много хора, мързи ме и какво ли още не.И поради тази причина, вместо да се видим някъде навън или да дойде да ме види вкъщи, все аз трябва а ходя у тях.А когато сме там не правим нищо интересно, той отново е забил погледа в лаптопа си.Не правим и секс,понеже сестра му винаги си е у тях.Понякога когато сме у тях ми става толкова скучно и му предлагам да излезем при положение, че вече е по-хладно, неговата реакция е "офф защо, стои ми се вкъщи".Когато правихме една година, вечерта бяхме излезли на разходка и докато се разхождахме минахме покрай едно кафене и видях приятели, предложих му да седнем а той мина с вечните си оправдания "аз какво вървя за да седна някъде?" а аз много исках да се видя с тях.Примирих се.Продължихме си разходката и имаше една беседка и поисках да седнем за малко да запаля една цигара, той отново мина със същия номер накрая се ядосах и ме изпрати до вкъщи.Преди това на бала му, всички негови съученици ни канеха с тях в един бар.Съгласи се заради мен.Накрая на мен ми стана кофти и не пожелах да отидем, защото знаех, че той ще стои на едно място и няма да иска да танцуваме.А аз какво да правя там без него?!Прибрахме се.Сега отново е така, не иска никъде да ходим заедно, нито на кафе, нито на бар, нито на разходка, нито да излезем с приятели някъде.Прекъснах контакти с много хора заради него, бях оплювана зад гърба ми, носеха се какви ли не слухове заради това че съм с него.Но аз пренебрегвах всичко и сега осъзнавам, че аз тази година отново започвам учебна година, а той вече е завършил и няма да се върне там.А на мен още хора ме гледат лошо заради него.Той не е социален, а покрай него и аз ставам такава.Кажете ми какво да правя?Вече сякаш съм изстинала към него, заради тези негови прищевки.