- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Зачервяване на кожата!
Здравейте,моля да ми помогнете ако знаете някакво решение.Когато е горещо кожата ми се зачервява и то отдясно е по-червена,а отляво не толкова.Не ползвам фон дьо тен или пудра.А ако си сложа фдт лицето ми посинява или става ужасно червено.Ползвам доста козметика за лице-пилинги,маски и т.н.Лятото е горе долу по-светла,но зимата е постоянно червена и е много неприятно.Ако знаете нещо по въпроса,помогнете.![]()
Зачервява ти се от студа, нямам идея как се води, но и при мен е така, само че нослето главно, рядко другаде. Пръскай термална вода, лично на мен ми помага.
Everything changes, but beauty remains ...
Ако ползваш хидратиращи кремове през зимата се получава така, защото вместо крема и водатата в него да попие в кожата ти - замръзва.
Аз имах такъв проблем, отидох на лекар и ми направиха някакъв крем (прави се лично от лекарите и е специално за моята кожа, за това не мога да ти кажа точно какъв е), крема се държи в хладилника и се маже сутрин и вечер... и от тогава кожата ми никога не ми се е зачервявала.. нито зимата нито лятото![]()