.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Симс 3 проблем

Здравейте,
    преди няколко дена инсталирах The sims 3 (2009). Проблема е че когато се опитам да пусна играта ми излиза това - Unable to start game
    Device 0 cannot run this title.
    Your video card does not appear to support at least Shader Model 2. Please upgrade your video card.
    Ако може някой по-навътре в нещата да ме упъти какво да направя. Пише, че играта се пуска от Sims 3 Launcher. Какво да правя с тази карта? Да не би да трябва някаква програма?
    Не знам дали мястото на тази тема е тук, но благодаря предварително.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Каква ти е видео картата на компа ?
    Явно е някаква вградена и е стара.
    n00bs

Така, видях в един сайт как да разбера каква е видео картата ми, но след като изпълних всички стъпки видях, че липсва опцията NVIDIA. Мисля, че не е възможно да нямам видео карта.?

Мега фен
    можеж да разбереш какъв е видео адаптера с aida64: http://www.aida64.com/downloads/aida64extreme300exe

като я инсталираш и стартираш трябва да провериш в меню computer --> summary в поле display, ето ориентировъчна картинка: http://www.filecluster.com/reviews/w...on-Summary.jpg
    Последно редактирано от npp : 07-21-2013 на 18:24

Супер фен Аватара на Shines
    Права си, невъзможно е да нямаш . За съжаление видео картата ти не поддържа Shader Model 3.0, а играта го изисква. Необходима е нова видео карта/персонален компютър/лаптоп.

Ето този отговор ми трябваше. Благодаря на всички дано да не съм ви загубила времето.

Супер фен Аватара на Shines
    Моля, пак заповядай . Не си ни го загубила, спокойно .

А някакви предложения за карти? Че не съм голям компютърен специалист.

Здравейте! И аз преди малко си инсталирах симс 3 и когато се опитам да поставя крака ми дава че няма място. Моля за помощ!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си