- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 17 съм и все още не съм имала гадже
е стига бе,за разлика от мъжете, жените имат доста варианти за промяна ...
друг е въпроса ако не правят нищо по външния си вид и са го занемарили
Грозотата не е във външния вид , а отвътре. Макар че , аз не мисля така да себе си. Зависи какъв човек е до теб. Може би е по - добре външно да не е първа хубост , но отвътре да е хубав човек.
Почни да излизаш, ако продължаваш с това "страх ме е да не нз си какво" ще станеш на 30 и пак ще си така. От теб си зависи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А откъде знаете , че не ѝ е втълпено да се мисли за такава?!
Авторката аз съм на 19 и съм имал само една връзка, за която съжалявам, че съм започнал. По-добре остави нещата и не прави нищо .. любовта трябва сама да дойде .. хората са казали "На сила хубост не става", а това дали имаш или нямаш гадже не е някакъв критерии в обществото. Виждал съм крокозъбели с гаджета и както виждаш от снимката ми, добре изглеждащи момчета, без връзкаДА ЖИВЕЯТ НЕОБВЪРЗАНИТЕ .. !!
Просто излез с някое момче което ти харесва и ще видиш, че няма нищо страшно.А за целуването то става от самосебе си,няма някви правила които да следваш.
Не мисля, че трябва да се притесняваш.За всичко си има време.Както казват другите излез с някой от момчетата, които си падат по теб
![]()
Е, от кога да не си имал/а гадже на достолепната възраст от 17! години се смята за трагедия?
Абе - да живеят необвързаните и това е. Не си проваляйте живота с обвързване.
Прав си. Аз казвам обаче,че и тенденцията налага да изпаднеш в една хубава, дълга депресийка,ако съдбата те е наказала така лошо да си на 15+ и без гадже. Боже опази...на никого не пожелавам такъв тежък жребий.
Ох,бъди спокойна,не си единствената.Аз съм по същия начин,понякога се правя,че не ми пука,а понякога си лежа в стаята и се чудя защо... :/
Знаеш ли какво ще ти кажа .. не се притеснявай от НИЩО !!! И аз бях така. Беше ме страх да изляза с момче , да се целувам и отблъсквах момчетата само заради това , но тъкмо станах на 16 и едно момче ме покани на среща и аз реших да изляза с него .. ето не съм умряла , даже съм много щастлива. Само ще ти кажа , че дойде ли си времето всико си се случва .. и така аз съм с това момче , а целувката си идва отвътре. Никой не е казал , че първата целувка ще е най - правилна , но за това си има време .. ще си се целувате колкото искате. Е успех и това , че си на 17 не трябва да те притеснява , но имаш ли шанс да излезеш с някое момче не прави грешката заради страхове да оставаш сама , защото е хубаво да имаш някой до теб. Успех![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii