- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 17 съм и все още не съм имала гадже
Изобщо не се притеснявай. Остави се по течението, вместо да го мислиш толкова и всичко ще си дойде на мястото.
Е защо толкова бързате?!? Животът е пред вас. Пък и като си хванете , какво?! После пускате тук разни теми , в които се депресирате.
Прати ми снимки ако си хубава може да се поцелуваме....
...и поебем също.
Да си грозно момиче е като да си мъж. Ще ти се наложи да работиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма горзно момиче. Въпрос на виждане как я виждат другите. Всеки със своя вкус , нали знаеш ... Едни харесват сладко , други солено![]()
Ох,бъди спокойна,не си единствената.Аз съм по същия начин,понякога се правя,че не ми пука,а понякога си лежа в стаята и се чудя защо... :/
е стига бе,за разлика от мъжете, жените имат доста варианти за промяна ...
друг е въпроса ако не правят нищо по външния си вид и са го занемарили
Грозотата не е във външния вид , а отвътре. Макар че , аз не мисля така да себе си. Зависи какъв човек е до теб. Може би е по - добре външно да не е първа хубост , но отвътре да е хубав човек.
Почни да излизаш, ако продължаваш с това "страх ме е да не нз си какво" ще станеш на 30 и пак ще си така. От теб си зависи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А откъде знаете , че не ѝ е втълпено да се мисли за такава?!
Авторката аз съм на 19 и съм имал само една връзка, за която съжалявам, че съм започнал. По-добре остави нещата и не прави нищо .. любовта трябва сама да дойде .. хората са казали "На сила хубост не става", а това дали имаш или нямаш гадже не е някакъв критерии в обществото. Виждал съм крокозъбели с гаджета и както виждаш от снимката ми, добре изглеждащи момчета, без връзкаДА ЖИВЕЯТ НЕОБВЪРЗАНИТЕ .. !!
Просто излез с някое момче което ти харесва и ще видиш, че няма нищо страшно.А за целуването то става от самосебе си,няма някви правила които да следваш.
Не мисля, че трябва да се притесняваш.За всичко си има време.Както казват другите излез с някой от момчетата, които си падат по теб
![]()
Е, от кога да не си имал/а гадже на достолепната възраст от 17! години се смята за трагедия?