.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Няма горзно момиче. Въпрос на виждане как я виждат другите. Всеки със своя вкус , нали знаеш ... Едни харесват сладко , други солено
    qdesh li laina, pich?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Няма горзно момиче.
    Има малко алкохол.

Съжалявам, не се сдържах...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Banned Мега фен
    е стига бе,за разлика от мъжете, жените имат доста варианти за промяна ...
    друг е въпроса ако не правят нищо по външния си вид и са го занемарили

Грозотата не е във външния вид , а отвътре. Макар че , аз не мисля така да себе си. Зависи какъв човек е до теб. Може би е по - добре външно да не е първа хубост , но отвътре да е хубав човек.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Няма горзно момиче. Въпрос на виждане как я виждат другите. Всеки със своя вкус , нали знаеш ... Едни харесват сладко , други солено
    Има и универсално грозни жени. :Д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Има и универсално грозни жени. :Д

Бай дъ уей, ти от къде знаеш че не си грозна. Не че нещо ама..
    Като за начало излез с някой. Това че си на 17 и си нямала приятел нищо не значи. ;д

Почни да излизаш, ако продължаваш с това "страх ме е да не нз си какво" ще станеш на 30 и пак ще си така. От теб си зависи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А откъде знаете , че не ѝ е втълпено да се мисли за такава?!

Авторката аз съм на 19 и съм имал само една връзка, за която съжалявам, че съм започнал. По-добре остави нещата и не прави нищо .. любовта трябва сама да дойде .. хората са казали "На сила хубост не става", а това дали имаш или нямаш гадже не е някакъв критерии в обществото. Виждал съм крокозъбели с гаджета и както виждаш от снимката ми, добре изглеждащи момчета, без връзка ДА ЖИВЕЯТ НЕОБВЪРЗАНИТЕ .. !!

Мега фен Аватара на SurfSky
    Мда,свободата е хубаво чувство

Просто излез с някое момче което ти харесва и ще видиш, че няма нищо страшно.А за целуването то става от самосебе си,няма някви правила които да следваш.

Не мисля, че трябва да се притесняваш. За всичко си има време.Както казват другите излез с някой от момчетата, които си падат по теб

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Е, от кога да не си имал/а гадже на достолепната възраст от 17! години се смята за трагедия?

Цитирай Първоначално написано от TalasamchoOOD Виж мнението
    Авторката аз съм на 19 и съм имал само една връзка, за която съжалявам, че съм започнал. По-добре остави нещата и не прави нищо .. любовта трябва сама да дойде .. хората са казали "На сила хубост не става", а това дали имаш или нямаш гадже не е някакъв критерии в обществото. Виждал съм крокозъбели с гаджета и както виждаш от снимката ми, добре изглеждащи момчета, без връзка ДА ЖИВЕЯТ НЕОБВЪРЗАНИТЕ .. !!
    А така - да живеят необвързаните! Че сме с по - малко грижи в тоя живот.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Е, от кога да не си имал/а гадже на достолепната възраст от 17! години се смята за трагедия?
    Откогато човекът го преживява така.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Абе - да живеят необвързаните и това е. Не си проваляйте живота с обвързване.

Прав си. Аз казвам обаче,че и тенденцията налага да изпаднеш в една хубава, дълга депресийка,ако съдбата те е наказала така лошо да си на 15+ и без гадже. Боже опази...на никого не пожелавам такъв тежък жребий.

Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Прав си. Аз казвам обаче,че и тенденцията налага да изпаднеш в една хубава, дълга депресийка,ако съдбата те е наказала така лошо да си на 15+ и без гадже. Боже опази...на никого не пожелавам такъв тежък жребий.
    За мен не е тежък , макар че съм на 16. Чувствам си се супер.

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    За мен не е тежък , макар че съм на 16. Чувствам си се супер.
    Sarcasm

Защо сарказъм?! Супер съм си!

Ох,бъди спокойна,не си единствената.Аз съм по същия начин,понякога се правя,че не ми пука,а понякога си лежа в стаята и се чудя защо... :/

Цитирай Първоначално написано от Everyone.leaves. Виж мнението
    Ох,бъди спокойна,не си единствената.Аз съм по същия начин,понякога се правя,че не ми пука,а понякога си лежа в стаята и се чудя защо... :/
    Явно защото имаш нещо за изчистване (поправяне).

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Защо сарказъм?! Супер съм си!
    Моето мнение беше сарказъм.

Както и да е , кеф ми е!

Знаеш ли какво ще ти кажа .. не се притеснявай от НИЩО !!! И аз бях така. Беше ме страх да изляза с момче , да се целувам и отблъсквах момчетата само заради това , но тъкмо станах на 16 и едно момче ме покани на среща и аз реших да изляза с него .. ето не съм умряла , даже съм много щастлива. Само ще ти кажа , че дойде ли си времето всико си се случва .. и така аз съм с това момче , а целувката си идва отвътре. Никой не е казал , че първата целувка ще е най - правилна , но за това си има време .. ще си се целувате колкото искате. Е успех и това , че си на 17 не трябва да те притеснява , но имаш ли шанс да излезеш с някое момче не прави грешката заради страхове да оставаш сама , защото е хубаво да имаш някой до теб. Успех
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си