.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    леле,че забавно .. хаха

Модата в днешно време не беше ли да излезеш с първия срещнат?

не всеки спазва ''модата''

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Модата в днешно време не беше ли да излезеш с първия срещнат?
    Именно! Затова й казах, че ако е на този акъл, по-добре да не прави глупости...

Оставете я бе , нека направи глупост , ще се научи от грешката си.

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Няма горзно момиче. Въпрос на виждане как я виждат другите. Всеки със своя вкус , нали знаеш ... Едни харесват сладко , други солено
    +1
    И аз съм на същото мнение. Според мен всеки е перфектен, но само за един определен човек! Вече е друг въпрос дали този човек ще се намери или не

Голям фен Аватара на sword
    Решила съм скоро да напиша тема, която да обхваща всички тийнейджърски проблематики до момента, ако ми остане време, че ми втръсна да гледам едно и също как се повтаря по дефолт. :д

Според мен не само не трябва да се притесняваш, ами това трябва да ти дава повод за увереност. Хубаво момиче, което на 17 още не е разпоретина. "Картите" ти са много добри. Избери си някой свестен.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от cattwalk Виж мнението
    Не бързай.И не се притеснявай толкова много ако някое момче те покани излезте нищо не пречи да отидете на кафе и да се опознаете малко.А за целувките не се тревожи следвай ритъма му
    +

Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    Според мен не само не трябва да се притесняваш, ами това трябва да ти дава повод за увереност. Хубаво момиче, което на 17 още не е разпоретина. "Картите" ти са много добри. Избери си някой свестен.
    Все още не е разпоретина.

Аз съм на 21 и не съм се целувал и само като малък съм имал гадже за около 2 седмици. Не съм некаф грозен, атлетично тяло имам и ходя на фитнес. Проблема ми, е че съм много притеснителен точно като момичето от темата. Ама вече съм се предал и не се тормозя с такива въпроси.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма от какво да те е страх следващия път някое момче като ти предложи да излезете излез нищо не губиш

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си