.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Ботев 2:1 Левски

Искам да поздравя всички левскари , дето ми се дървеха в едни теми... Браво - достойни евроидиоти сте , щом паднахте само с 2:1! САМО БОТЕВ!
    Последно редактирано от Samo Botev Plovdiv : 07-21-2013 на 17:53

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Честита победа майна.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на tireheb
    самият факт, че някой гледа бг футбол за мен е твърде странен, ама аре, окей, разбирам че ЕВЕНТУАЛНО може би си закърмен с любов към местния отбор и тн и тн, фен си и гледаш, да речем
    ама някой като почне да ми се ПАЛИ на тема бг футбол откровено се изнервям
    нали го гледах и аз тоз мач (бех у дедо ми, той го беше пуснал и нямах избор)
    гледам аз тоз мач бако, и имам чувството че гледам шестокласници в голямото междучасие, 20 човека на камара върху топката, блъскане и бутане
    като тръгнат се спъват в себе си
    и вече голяма гордост, че ботев били
    не по-добрият печели, а по-малко слабият
    ебати цирка

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Честита победа майна.
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    самият факт, че някой гледа бг футбол за мен е твърде странен, ама аре, окей, разбирам че ЕВЕНТУАЛНО може би си закърмен с любов към местния отбор и тн и тн, фен си и гледаш, да речем
    ама някой като почне да ми се ПАЛИ на тема бг футбол откровено се изнервям
    нали го гледах и аз тоз мач (бех у дедо ми, той го беше пуснал и нямах избор)
    гледам аз тоз мач бако, и имам чувството че гледам шестокласници в голямото междучасие, 20 човека на камара върху топката, блъскане и бутане
    като тръгнат се спъват в себе си
    и вече голяма гордост, че ботев били
    не по-добрият печели, а по-малко слабият
    ебати цирка
    Ясно , левскар си.

ми не
    никъв не съм
    просто се опитвам да разбера защо някой би си губил времето с бг футбол

А предложи друго първенство... Аз гледам и Английското , Испанското от време на време и рядко Италианското.

еми именно
    не ти ли е ГНУСНО след кат гледаш човешки мач да си пуснеш тая кочина ?

И защо кочина?! Аз откакто се помня съм за Ботев и не ме е "гнус" да ги гледам. Защо кочина?! А в Англия , с техните пасове - 1000 паса атаката (знам какво говоря - за Англия говоря) и накрая някакъв шут встрани... Еми аз съм българин и ме е кеф да гледам и "А." Група , колкото и зле да е.

хахаха
    верно ли намекваш, че английският футбол е по-скучен от българския ?

бъди си за ботев, все ми е тая. факт е, обаче, че българският футбол е любителски в сравнение с нормалните първенства.

ПП: да не говорим ,че тва "1000 паса" изобщо не отговаря на действителността в английския футбол, тва е по-скоро испания

хахаха
    верно ли намекваш, че английският футбол е по-скучен от българския ?

бъди си за ботев, все ми е тая. факт е, обаче, че българският футбол е любителски в сравнение с нормалните първенства.

ПП: да не говорим ,че тва "1000 паса" изобщо не отговаря на действителността в английския футбол, тва е по-скоро испания
    Както казах , гледам и Испанското от време на време. Английското не е скучно и стават сензации там , но просто - доминантите са едни и същи. Има и отбори , които не играят с толкова подавания , а по - директно , но много ме дразнят тея малките отбори , като започнат да се бранят от първата минута , срещу Арсенал (примерно) , а не атакуват. Интересни са , но в нашето име много продадени мачове. Всяко първенство си е интересно само за себе си и всеки си има различни предпочитания.

е дае, верно е, всеки си има предпочитания
    аз просто изразявам недоумението си как някой може да предпочита българското първенство пред... което и да е друго, всъщност

Супер фен Аватара на kosder
    На мен пък българския футбол ми е по-интересен от всяко едно чуждо първенство. Ако не е Бербо във Фулъм едва ли ще гледам някой мач от прехваленото английско.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

е дае, верно е, всеки си има предпочитания
    аз просто изразявам недоумението си как някой може да предпочита българското първенство пред... което и да е друго, всъщност
    Английското е добро , но там има твърде много прехвалени "звезди" , както е и тук. Това , че си се доказал в Португалското (да кажем) първенство , не ти гарантира добро представяне в Английското. Гледам Българското , защото има отбори от моя град , ето защо. Ако нямаше - нямаше да го гледам. Иначе от Англия - за кои си?!

Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    На мен пък българския футбол ми е по-интересен от всяко едно чуждо първенство. Ако не е Бербо във Фулъм едва ли ще гледам някой мач от прехваленото английско.
    Прехвалено е , но там има много повече борба на терена в много мачове , откъдето и да било другаде.

Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Ti nameri koi otbor da gledash...

Е аз не знам за вас , ама си гледам Челси и не ме грее за средняците.

На кой му пука бе, я се махай... тази тема е за друго

Мега фен Аватара на Баща Ти
    ОМГ.

Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    На кой му пука бе, я се махай... тази тема е за друго
    При всички положения не е за теб , така че - махай се ти!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз пък ще кажа евала (не защото е от Пловдив значи ислям) на автора, защото колкото и да е филмиран си знае отбора.
    Писнало ми е на к'ура от фифа-фенчета, които не гледат български футбол, щото луната е в юпитер и имат възпаление на вагината.

А жАлтите к'урви са най-добрия отбор в България втора поредна година, но има да изядат толкова много хляб, докато постигнат дори 1/4 от постиженията на нас или на чорбата.

И какви са ви постиженията?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    хахаха ясно...

най-малкото...колкото ние сме ви е'бали, вие толкова секс не сте виждали през целия си живот.
    това, че за пръв път ни бихте от 20г. насам и то 2 пъти сигурно ви дава смисъл на жалкия живот.

няма да се занимавам повече с теб, прекалено си тъп.

17 г. са. Не се правете на по - добри. Щом се занимаваш с "тъпи" , значи и ти си такъв , нали така - ИРТИШ?!

Мега фен Аватара на SurfSky
    Дата е днес ,чеса 19:30 мястото стадион ''Лазур'' - Бургас. Хайде,града и стадиона зове Ботев за нова победа , и класиране в слредващият кръг където го чака Щутгард. Стадиона днеска ще е на краен предел пълен !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си