.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как да му кажа?

Искам да попитам тъй с гаджето ми като цяло сме нови в цялата тази работа с интимността.
    Тъй като гаджето ми много обича да ме пипа или по-точно да ми доставя удоволствие и не знам как да му кажа,че когато ме пипа ме боли в началото и трябва да е доста по-нежен и деликатен, когато не съм още възбудена, а и доколкото знам клитора е много чувствителен и трябва преди да се възбуди жената, мъжа да е много нежен и вече когато се възбуди да започне по грубо галене и т.н. А пък накрая след като вече мине клиторния огразъм той продължава да ме пипа, а и пак след тва ми е още по-чувствителен и не ми е приятно. А и тъй като съм по срамежлива не знам как да му кажа всичко тва по заобиколен начин, а ако няма срам, не срам ще си го кажа.. Та как да му кажа,кога или като примерно почне да го прави да му кажа?
    Благодаря предварително за съветите и включването.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Набий му една тупаница в оная работа и му кажи: "Абе, простак, пиян багерист по-леко щеше да ме копа".

Един път срам,цял живот рахат. Просто трябва да му кажеш докато не се възбудиш достатъчно, да не те пипа под бельото.

Е той го е правил и като съм с бельо смисъл през него.. Аз нямам проблем, но искам да му кажа в началото да е по-нежен.

Ми направи го.Трябват му малко насоки, дай му ги.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ми кажи му - пипай ме нежно
    Много трудно штото.

Мега фен Аватара на ameli
    Хвани му ръката и го насочвай.

Представям си ако гаджето ти беше Шива.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bebonabebona Виж мнението
    Е той го е правил и като съм с бельо смисъл през него.. Аз нямам проблем, но искам да му кажа в началото да е по-нежен.
    ъм : той започва,ти ''бъди по-нежен''
    о.О много трудно

Или просто си сложи ръката върху неговата и го напътствай, то момчето да не чете мисли?!

Е сега какви са тези агресивни коментари .. Питах кога ще е най-удобно да му кажа.. Ей в тоя форум все ще се намери някой, който да са заяде, може чисто човешки да отговорите. Иначе благодаря на повечето от вас за съветите. :3

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кажи на твоя DJ да го кара по-внимателно, че ще ти изтърка плочата.
    Welcome to the Jungle...

Banned Мега фен
    Е сега какви са тези агресивни коментари .. Питах кога ще е най-удобно да му кажа.. Ей в тоя форум все ще се намери някой, който да са заяде, може чисто човешки да отговорите. Иначе благодаря на повечето от вас за съветите. :3
    ооо ами свиквай ако мислиш да оставаш

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ооо ами свиквай ако мислиш да оставаш
    True, True..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Кажи му какво ти харесва и какво не,хвани му ръката,давай му насоки на момента..С моя приятел правим само орална любов и всичко започна постепенно,първо беше само докосване през дрехите,после и без дрехи,после с език и т.н. и в началото му хващах ръката,показвах му как,казвах му кога искам да е нежен,кога да го прави по-бавно,кога да забърза и винаги се питаме един друг дали дадено нещо ни харесва . Сега знам точно какво му харесва и как и кога да го направя,той също и удоволствието е много по-голямо. Щом не те е срам да се съблечеш пред него,не би трябвало да те е срам да му кажеш какво ти харесва и какво не
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Прати му СМС или му драсни във фейса.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Набий му една тупаница в оная работа и му кажи: "Абе, простак, пиян багерист по-леко щеше да ме копа".
    И да цитираш с точност!

Насочвай го и му казвай къде е необходима нежност, къде е необходима грубост за да свикне да го прави както ти харесва. По добре му кажи понеже, когато е по груб може да се раздразни кожата и да се получи раничка, а от там и някоя неприятна инфекция! Кажи му, сигурна съм че ще те разбере (поне ако е свестен). Все пак сте заедно и щом започвате по-интимен живот трябва да можете да общувате и на такива теми.

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Кажи му какво ти харесва и какво не,хвани му ръката,давай му насоки на момента..С моя приятел правим само орална любов и всичко започна постепенно,първо беше само докосване през дрехите,после и без дрехи,после с език и т.н. и в началото му хващах ръката,показвах му как,казвах му кога искам да е нежен,кога да го прави по-бавно,кога да забърза и винаги се питаме един друг дали дадено нещо ни харесва . Сега знам точно какво му харесва и как и кога да го направя,той също и удоволствието е много по-голямо. Щом не те е срам да се съблечеш пред него,не би трябвало да те е срам да му кажеш какво ти харесва и какво не

Оу ми ние квото и да правим повечето пъти е през бикините или там с квото съм.. Така че..

А на останалите и на теб, страшно съм ви благодарна за съветите. 10x Наистина сте прави и мисля да ви послушам да му покажа и кажа кво да прави, за да ми хареса и ми е по-приятно.. с времето предполагам сам ще започне, а и като се замисля не е гадател или телепат да разбере как ми е приятно и как го искам. Благодаря отново. Безценни сте, ей!
    Последно редактирано от Bebonabebona : 07-22-2013 на 19:48

Просто му кажи да бъде по-нежен и тва е, толкова е просто

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

Странно ми е, когато някой се чуди как да попита дадено нещо приятеля си. Нали затова ти е приятел-да говориш, да си споделяш с него..Почнете да си говорите повече и ще ти става все по-лесно да му говориш на тази тема.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от LDR Виж мнението
    Или просто си сложи ръката върху неговата и го напътствай, то момчето да не чете мисли?!
    Съгласен.
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Оу ми ние квото и да правим повечето пъти е през бикините или там с квото съм.. Така че..

А на останалите и на теб, страшно съм ви благодарна за съветите. 10x Наистина сте прави и мисля да ви послушам да му покажа и кажа кво да прави, за да ми хареса и ми е по-приятно.. с времето предполагам сам ще започне, а и като се замисля не е гадател или телепат да разбере как ми е приятно и как го искам. Благодаря отново. Безценни сте, ей!

Тва щото мъж ти е некадърно! Има как да забележи к'во ти харесва и к'во не..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на analgin
    говори свободно и директно с приятеля си .. иначе срамежливостта би трябвало да е намаляла след като водите сексуален живот , бъди по-отпусната и не се притеснявай да обсъждате всичко , което засяга отношенията ви .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си