- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Айде пак да си говорим за бройката...
А DP на два чепа по принцип ли се казва или само, ако и двата чепа са вкарани на едно и също място?![]()
На два чепа по принцип, независимо къде са позиционирани.
Welcome to the Jungle...
Мда, в интерес на истината, ма се подобрявам, малко остана от антибиотика и тука още 2-3 лекарства.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всеки си има разни чуденки на главата. Например аз един ден се чудех как трицветната паста за зъби се пълни в тубичките и винаги излизат перфектно 3-те цвята (е, само в края става боза). И след дълго мислене... го измислих. Но бас ловя, че никой от вас не си е задавал този така проникновен, парадоксален, далновиден, тарикатски, животоопределящ житейски въпрос. Взе ми се огънят направо.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Точно, говорим за "типове мъже" - човешкото поведение и това какво...излъчва (а това прословуто "излъчване" е просто нареден пъзел, чиито парченца са изпълнени с детайли) даден индивид се асоциира. С нещо привлекателно/непривлекателно. (Всички си имаме четливо надписани кутии в главите си, където прилежно подреждаме хората с които общуваме.)
Ето Аурис например даде пример с неговият приятел:
Сериозен, говори само, когато има какво да каже, разполага със собствено жилище и организира купони, където присъстват близките му приятели.
Ми с какво може да се асоциира това? Зрялост, независимост, знае как да се забавлява (и да забавлява другите, не в шутският смисъл, което говори за лидерство) и получава заслуженото си уважение, и лоялност. Това не звучи ли привличащо?
Говорейки за този полу-хипотетичен индивид може да допълним, че той и прави секс още на първата вечер с дамата, която е избрал. Съответно може да създаде у нея достатъчно емоции, да я накара да му се довери и да представи желанията си по правилен начин. (Това можем с лека ръка да го наречем "правилен подход към жените".)
Този, който си описал ти, от друга страна, не подтиска само женската сексуалност, но и своята. От което стигаме до две последствия. Първо, той оставя контролът над ситуацията в крехките дамски ръце, което не е особено мъжествено. Къде са лидерството, поемането на инициатива, логичното мислене ("ти не спиш с мен, защо да се държа все едно го правиш?") и другите безброй качества на силният пол, които сме биологично обременени да харесваме като жени? И второ, той се обезличава като мъж в нейните очи. Мъж ли е този, който се срамува от сексуалността си (желанията си)? Говорейки за това, което ни е билогично заложено, при мъжете това е да спят с колкото се може повече жени. И някъде си там, инстинктивно, асоциираме всеки мъж, който не иска това с думички като "болен, сакат, евнух". Колко по-непривлекателен и неосъзнат може да стане "г-н изпращам те всеки ден, като кученце с надеждата да ме поканиш да пием по кафе"?
Той не може една свирка да получи - какво остава за хубава работа или да запише хипотетичното ви дете в хубавата детска градина. Защото това, което по-рано нарекохме "правилен подход към жените" (нещо елементарно и приятно, защото работиш предимно върху себе си) е много хубава основа за 'правилен подход към хората" нещо изключително важно, ако ще имаш различен лайфстайл от това да живееш в пещерата с вълците.
Та, ставайки ясно, че основен модел за "пичът със 100-те бройки" има и всичко останало са детайли се появяват и моите съмнения по темата. Верно, не очакваме Аполон, Ханк от Калифорникейшън или Веселин Маринов, но и не живеем на перманентен Уудсток, а в екс-соц. държава - мацките не се чукат с всеки.
Прекалено неошлайфана ми се вижда цялата [задраскано]личност[/задраскано]история.
По принцип съм си скептична и недоверчива, но се опитвам да запазвам добрият тон към хора с които съм избрала да общувам. Обаче поглеждайки цялостната картинка се питам - "за балък ли ме взимат и трябва ли да кажа нещо".![]()
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
WooooooooooooooooooooW!!!![]()
А така, за т'ва прави хипотетични деца само с аверчето на Аурис, че и (време за реклама, платили са ми мн пари) със самият Аурис!
Иначе не ги знам как ги записват по детските градини малките, но знам, че си е разправия - с родители, педагози, бюрократщина, пък нали и някъв определн брой места имало...Ми, като нямаш мъж до теб челядта ти ще ходи в детската до Женския пазар. Ми, не, мерси.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
бройки мройки, братя сестри, братовчеди wtf is going on with този форум?!?!
Ще се карамеА така, за т'ва прави хипотетични деца само с аверчето на Аурис, че и (време за реклама, платили са ми мн пари) със самият Аурис!![]()
Абсолютно си права. Да ти изям мисленето!
Бъди пасивна и изобщо не реагирай. Аз лично не бих позволил на подобно нещо да ми се задържи в главата, защото ще ме подтикне да си мисля за човека. Ако е късно и те гложди прекалено много дали те е метнал го питай няколко въпроса и ще разбереш дали е истина.
Последно редактирано от Stray : 07-24-2013 на 19:44
Абе, аз честно да ти кажа съм се чувствала еднакво "гузно" и след първият, и след десетият... Не е до бройка, а както каза колегата по-горе, говорим за осъждане на женската сексуалност.
Човек само като се замисли за всички гнусни митове измислени с цел подтискането на женската сексуалност да му призлее направо - то не е че ще се разшириш, ще ти потъмнее вагината, ще увисне, ще изглеждаш по-стара... И идват, разбира се, социално приемливите клишета за жената-курва, венерическите й болести, абортите й, лесбийството й и оргиите - дами, дръжте мъжете си здраво...нищо, че тя не ги иска.
Най-жал ми е за жените вярващи в слът шейминга. Те не го правят съзнателно, просто пренасят съобщението, което обществото им е насаждало с години... (90% от тях имат същият брой сексуални партньори като дамите срещу, които се борят, но търсят мъжкото одобрение)
Та, не е в бройката проблема - проблема е че си жена и правиш секс за удоволствие, а не защото си влюбена или сгодена, например.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Омъжи се за мен. Ще ти разрешавам да правиш колкото си искаш секс за удоволствиепроблема е че си жена и правиш секс за удоволствие, а не защото си влюбена или сгодена, например.
с мен.
^ Лъже ! Не съм бърз >.>
долни инсинуации
Удоволствието на мъжа от секса е много по-малко от това на жената. Дори не мога да си представя, какво е да крещиш от възбуда... стига да бях жена щях да мастурбирам постоянно! Мъжете осъждат жените, заради собствените си шибани комплекси, което е адски жалко и гнусно. Това са най-често хора без самочувствие, които си нямат понятие от това как се задоволява жена и като не им пуснат, почват да говорят как всички жени били курви. Мъжете от този тип са ужасно ограничени и малоумни, трябва незабавно да променят себе си и да започнат да гледат на жените като РАВНИ!
@Auriss и Chacho:
Според мен AngelAntichrist е доста желана жена и се е наслушала на мъже, които искат да правят секс с нея. Нейният мозък ще щракне за някой, който се различава от тълпите с мъже. Сигурен съм, че ще я заинтригувам повече от вас, ако и говоря за голямо куче и камера.
Жентълмен сам макло ас