- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Айде пак да си говорим за бройката...
Джендър бокс?
Благодаря, Майълс!
Обясни ми, например, как след като съм живяла с двама мъже през живота си, под един покрив, делили сме си хляба и всички битовизми, и баналности, някой току-що звършил гимназия или университет, прясно излязъл от дома на мама и тате; който няма емоционалният стаж, и емоционалната мъдрост да поддържа сериозна връзка в смисълът, който аз влагам (не да ходим по молове/дискотечки, да ми казва колко ме обича и да ми подарява цветя)...Как мога АЗ да гледам сериозно на него? Къде е моят връх за завладяване? Че аз ще го поканя да пием чай с баба ми и той ще ми предложи брак...Той моят Еверест ли е че аз да съм неговият?
Не, аз не желая сериозна връзка с такъв младеж, съответно не се и боря за такава. Не е ли елементарно?
И не казвам, че това не са прекрасни мъже - те са умни, красиви, успешни, имат своите приоритети, харизма, чар, комуникират добре и са забавни. Но това не стига за успешна връзка, съжалявам.
Флиртът е танц, танго. Той прави крачка напред - ти назад. Иначе ще се спънеш и ще се оплетеш в роклята си, а това ще те постави в унизителна ситуация...И танцът приключва, магията изчезва. Партньорът се отдръпва и отива да танцува с някоя друга...
Можеш да си правиш садо-мазо оргии всяка вечер и пак да не се спъваш в роклята си, и да си дама. Може да се изчукаш с няколко футболни отбора и никой да не разбере.
Може да си девствена, но проста и тъпичка, да направиш свирка на някой и да те разнасят две-три години като "Пенка минета". Можеш да нямаш такт там, където трябва и да излезнеш по-уличница от уличниците.
Аз не знам какво си представяш честно казано, ако говорим извън теорията.
Приятелско събиране. Девойки и младежи. Пили по няколко чашки уиски. Говорят, забавляват се. Иванина се приближава до Сашо (на който впрочем е хвърлила око от няколко седмици) и му прошепва, докато му разкопчава ципът пред всички - "О, Сашо, спала съм с толкова много мъже...Даже на мача на Лудогорец...В съблекалните...Хихихи! О, Сашо, моля те, обладай ме!"![]()
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
За мен има значение бройката ,не бих си легнал с някоя ,която е на 20 и е спала с 20 момчета.Преди време се запознах с мега яката мацка ,запознахме се и направо мега яката а у лафихме глупости цяла нощ излизахме няколко дни спахме заедно всичко айляк,викам тая е супер кукла и накрая си лафим и мацката спала с 22ма ,а беше 92 потресен бях ,пък мега яката разбираш ли ,кво да играя да изляза някъде с нея и да се окажа баджанак с пича на бара няма шанс има си лимит до 20 годишни най-много 6-7 момчета ,до 25 - 10 !
Ужасно несвързано беше това.
На AngelAntichrist, де.
А.. относно това:
Извън теория, ако си говорим, в 90% от случаите ТООООЛКОВА си личи коя каква е, че изобщо не трябва да си признава с колко е спала.
Както казах, познавам мадами с по 2-3-ма зад гърба си, които въртят много по-мазни курвенски номерца от момиче на моите години, спало с 15 момчета.
Не, беше ирония, никва храна за размисъл няма, ма е много описателна. ^^
Иначе всичко, което казвам е, че не ви кефи курвенското поведение, заради качествата А,В,С, които носи. И твърдя, че едно момиче може да спи с колкото си иска мъже, без да носи тия качества А,В,С. Поне според достатъчно хора, които да са и значими, и за всички да е хепи енд.
От тая гледна точка, не ми пука дали момичето е спала с 15 или със 75, или с 65536. Ако е лайно като характер, тогава ще ми дреме. Ако е готина, няма и да се замисля. И не само, че не ме дразни голямата бройка, а не ме впечатлява малката. Щото по-горе даде пример със себе си, че не ти е потисната сексуалността, но е пълно с девойки, чиято сексуалност е. "Аз не духам, щото е курвенско и унизително", "Не го правя отзад", "Не пускам толкова рано", "Не се забивам с бройкаджии", "Не правя секс на първата вечер", "Не обичам такива пози", "Мразя мръсни приказки, много е цинично", "Не го правя на такива места", "Не ходя с такива дрехи", "Не говоря така", т.н. Не става на въпрос за момичетата, които имат причина за това, а тези, които ги е страх от името, което ще им излезе. Както май казах вече, ако не държат връзката им да е специална, сексът да е толкова интимен и емоционален, що да не се чукат на първата вечер? Е, някои не могат да си отговорят на тоя въпрос, но понеже се лишават без причина, ходят да хокат другите, да ги злепоставят, които също в последствие се затварят в черупките си.
И другото, което ме вълнува е, защо няма да се осъмниш в мъж, който е спал с 50 жени и не е имал една сериозна връзка?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А ако е спала само с един преди теб и се окаже някой на бара точно този баджанак, ще се застреляш ли, кво ще правиш?
Ако е спала с 20 момчета и сега те обича само теб, ще я зазидаш жива, щото е човек-лайно ли?
Ако преспиш ти с 20 момичета, мацката ти не може ли да я връхлетят същите мисли за бара и да те разнесе из целия град, че и ти си човек-лайно?
Сякаш получаваш няква деменция или и аз не знам кво си представяш, като легнеш с повече, щото те кефи сексът.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^Да, просто ме мързи да цитирам всяко твое твърдение по отделно.
Ти акцентира върху това, че един мъж няма да види предизвикателство в жена спала с много мъже.
Аз казвам, че е по-важно поведението, стилът на общуване и уменията да флиртува, за да е "предизвикателство".
Също казвам, че ако според клишетата жените са "пазачите" на ключът към секса, то мъжете държат ключа за връзката/бракът.
Както се очаква от една жена да има минимална бройка и да пуска трудно, така се очаква от мъжете да имат богат ЕМОЦИОНАЛЕН опит (Да могат да бъдат по-мъдри, логични и зрели в една връзка; да могат да водят. Евалата, ако някой може да се води по интуиция, а не по опитът си, но това не е общият случай.) и едновременно с което да бъдат по-емоционално недостъпни.
Както мъжът трябва да си извоюва да бъде интимно с жената, така и тя да поддържа сериозни отношения с него. Това е клишето, сори. И както на мъжете трябва да им е интересно стигането до секс, така и на жените стигането до брак - това е Еверестът, има го и за мъже и за жени.
При мъжете липсва в резултат това се отразява и на женскта част от колектива. Схвана ли?
А, ако една жена е проста и девствена да е може да си развали взаимоотношенията с един мъж. Ето някой колега там каза - супер мацка, ама не знае кога и какво да говори за себе си, и в каква светлина пред кого да се показва.
За Пантерата, де.![]()
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Имам чувството, че никой не вярва днешно време в равенството между половете.![]()
А, да, а примерът със себе си и че имам опит в сериозните любовни взаимоотношения беше, че повечето младежи нямат такъв т.е. те не могат да ми дадат това, което искам, ако ще и аз половин свят да съм минала, а те другата половина - другият "стаж" е по-значим.
С тях можем само да си прекарваме хубаво.![]()
Все едно да обвиняваш някой мъж, че просто иска да се чука и да си изкарва добре с цицестата блондинка, вместо да й направи деца, и да й даде пръстен...
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Не мога да приема, че човек може да се откаже от момиче, което е:
-умно
-забавно
-зряло
-амбициозно
-талантливо
-красиво
-вярно
-искрено
-добронамерено
-услужливо
-със здрава психика
защото не може да преглътне, че преди него това момиче е излизало с други момчета и не я е препикал пръв.
В смисъл, някой преди това е препикал ценностната система на момчето, за да поставя бройката толкова високо. Би се очаквало, ако такъв човек не е лицемерен, да се съсредоточи повече върху това да не се забива с много момичета, отколкото да се изучи. Или иначе казано, целта в живота трябва да е завършен първи клас, но една истинска любов.
Само минавам да похваля на митко поезията
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post10784829
Еми може и така да се каже ,то всъщност тая мацка ме заеба заради точно това мнението ми към нея,защото аз й казах ти луда ли си , да се чукаш като разпрана ,колко от тея момчета са ти били сериозни и тя ми вика 5-6 ми останалите 15 така се било получило и мацката направо ми тегли една и не ми се обади повече.Ама луд има всякакви хора е, аз няма да приема някаква такава дето на 16-17 се е изплякала с половината си квартал.Имам още един случай с момиче на 17 беше миналото лято пак много яка ,на 2рия ден ми пусна което беше супер яко изкарахме 1 месец много яко.Ама и тая и тя на 16 като била лятото в Sunny по дискотеките яко хапове и пико и в дискотеката в тоалетната с 3ма е кво да се занимавам ,била се променила пораснала хаха
Чачо, въпросът тук не касае бройката, а качествата, произлизащи от нея, както сам отбеляза съвсем вярно.
Наистина ли вярваш, че едно 20-годишно момиче с 15-тина партньори зад гърба може да притежава всички тези качества?
Ако вярваш, супер.
Защото има и много момиченца с по 2-3 бройки, които не ги притежават.![]()
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
agreed![]()
По-добър от мен ? Оо такъв сладур не съществува хаха ми не бе не ме ебе на кого пуска куклата ама да не ми говори ,че е добро момиче искала сериозна връзка и тем подобни като ,ми се напуква с пико и не знае къде се намира.
За куклите на пико ходи да разправяш в някой форум за научна фантастика, Джорджи.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Оф, аз се занимавах да споря с тоя индивид в друга тема. Чувствам се тъпа.
Мн смешни изказвания по темата, жалко за Искрено и лично