.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам, бе, хора... В моята глава си е така. Дълбоко вярвам в него и по никакъв начин не чувствам сексуалността си потисната заради този факт.
    Ще опитам все пак: Някакси мъж, спал с 15 жени, в моята глава звучи като: "ей, успял е да предразположи 15 различни типа персонажи, браво".
    Жена, спала с 15 мъже на крехката възраст от 20 години, ми звучи като: "Тая толкова лесно ли си сваля дрехите?"

За мен една дама би следвало да е съумяла да натрупа опит с по-малко бройки отколкото един мъж. Би следвало да е нежна, да е дама, да е предизвикателство, да е връх, който следва да бъде покорен. И ако за 4 години сексуален живот (ако е започнала на 16), този връх е превзет от 15 различни типа, той вече далеч не е предизвикателство.
    Колко човека са успели да изкачат Еверест? А колко са умрели в опита?
    Айде сравнете го с Черен Връх/Голям Перелик/Шипка. Кое е по-интересно?

В заключение: твърдо против съм обявяването на една жена като курва заради една-две-три случайни бройки, но в никакъв случай няма да гледам с добро око на момиче, което е спало с половин Студентски и когато приятелят ми обясняваше, че не е спал с нея, други момчета не му вярваха. Еми, сори, курвалък е.
    Ако мадамата пак е спала с 15 човека, но това не се тръби навсякъде, а аз съм разбрала случайно, както ми се случи с една позната, отношението ми няма да е толкова негативно.
    Има си причини тия неща да се разчуват.
    Джендър бокс?

Благодаря, Майълс!

Обясни ми, например, как след като съм живяла с двама мъже през живота си, под един покрив, делили сме си хляба и всички битовизми, и баналности, някой току-що звършил гимназия или университет, прясно излязъл от дома на мама и тате; който няма емоционалният стаж, и емоционалната мъдрост да поддържа сериозна връзка в смисълът, който аз влагам (не да ходим по молове/дискотечки, да ми казва колко ме обича и да ми подарява цветя)...Как мога АЗ да гледам сериозно на него? Къде е моят връх за завладяване? Че аз ще го поканя да пием чай с баба ми и той ще ми предложи брак...Той моят Еверест ли е че аз да съм неговият?
    Не, аз не желая сериозна връзка с такъв младеж, съответно не се и боря за такава. Не е ли елементарно?
    И не казвам, че това не са прекрасни мъже - те са умни, красиви, успешни, имат своите приоритети, харизма, чар, комуникират добре и са забавни. Но това не стига за успешна връзка, съжалявам.

Флиртът е танц, танго. Той прави крачка напред - ти назад. Иначе ще се спънеш и ще се оплетеш в роклята си, а това ще те постави в унизителна ситуация...И танцът приключва, магията изчезва. Партньорът се отдръпва и отива да танцува с някоя друга...
    Можеш да си правиш садо-мазо оргии всяка вечер и пак да не се спъваш в роклята си, и да си дама. Може да се изчукаш с няколко футболни отбора и никой да не разбере.
    Може да си девствена, но проста и тъпичка, да направиш свирка на някой и да те разнасят две-три години като "Пенка минета". Можеш да нямаш такт там, където трябва и да излезнеш по-уличница от уличниците.

Аз не знам какво си представяш честно казано, ако говорим извън теорията.
    Приятелско събиране. Девойки и младежи. Пили по няколко чашки уиски. Говорят, забавляват се. Иванина се приближава до Сашо (на който впрочем е хвърлила око от няколко седмици) и му прошепва, докато му разкопчава ципът пред всички - "О, Сашо, спала съм с толкова много мъже...Даже на мача на Лудогорец...В съблекалните...Хихихи! О, Сашо, моля те, обладай ме!"
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

За мен има значение бройката ,не бих си легнал с някоя ,която е на 20 и е спала с 20 момчета.Преди време се запознах с мега яката мацка ,запознахме се и направо мега яката а у лафихме глупости цяла нощ излизахме няколко дни спахме заедно всичко айляк,викам тая е супер кукла и накрая си лафим и мацката спала с 22ма ,а беше 92 потресен бях ,пък мега яката разбираш ли ,кво да играя да изляза някъде с нея и да се окажа баджанак с пича на бара няма шанс има си лимит до 20 годишни най-много 6-7 момчета ,до 25 - 10 !

anonymous708973
    Guest
    Ужасно несвързано беше това.

На AngelAntichrist, де.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Аз не знам какво си представяш честно казано, ако говорим извън теорията.
    Приятелско събиране. Девойки и младежи. Пили по няколко чашки уиски. Говорят, забавляват се. Иванина се приближава до Сашо (на който впрочем е хвърлила око от няколко седмици) и му прошепва, докато му разкопчава ципът пред всички - "О, Сашо, спала съм с толкова много мъже...Даже на мача на Лудогорец...В съблекалните...Хихихи! О, Сашо, моля те, обладай ме!"
    А.. относно това:
    Извън теория, ако си говорим, в 90% от случаите ТООООЛКОВА си личи коя каква е, че изобщо не трябва да си признава с колко е спала.
    Както казах, познавам мадами с по 2-3-ма зад гърба си, които въртят много по-мазни курвенски номерца от момиче на моите години, спало с 15 момчета.

Мега фен Аватара на Chacho
    ...
    Не, беше ирония, никва храна за размисъл няма, ма е много описателна. ^^

Иначе всичко, което казвам е, че не ви кефи курвенското поведение, заради качествата А,В,С, които носи. И твърдя, че едно момиче може да спи с колкото си иска мъже, без да носи тия качества А,В,С. Поне според достатъчно хора, които да са и значими, и за всички да е хепи енд.

От тая гледна точка, не ми пука дали момичето е спала с 15 или със 75, или с 65536. Ако е лайно като характер, тогава ще ми дреме. Ако е готина, няма и да се замисля. И не само, че не ме дразни голямата бройка, а не ме впечатлява малката. Щото по-горе даде пример със себе си, че не ти е потисната сексуалността, но е пълно с девойки, чиято сексуалност е. "Аз не духам, щото е курвенско и унизително", "Не го правя отзад", "Не пускам толкова рано", "Не се забивам с бройкаджии", "Не правя секс на първата вечер", "Не обичам такива пози", "Мразя мръсни приказки, много е цинично", "Не го правя на такива места", "Не ходя с такива дрехи", "Не говоря така", т.н. Не става на въпрос за момичетата, които имат причина за това, а тези, които ги е страх от името, което ще им излезе. Както май казах вече, ако не държат връзката им да е специална, сексът да е толкова интимен и емоционален, що да не се чукат на първата вечер? Е, някои не могат да си отговорят на тоя въпрос, но понеже се лишават без причина, ходят да хокат другите, да ги злепоставят, които също в последствие се затварят в черупките си.

И другото, което ме вълнува е, защо няма да се осъмниш в мъж, който е спал с 50 жени и не е имал една сериозна връзка?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    За мен има значение бройката ,не бих си легнал с някоя ,която е на 20 и е спала с 20 момчета.Преди време се запознах с мега яката мацка ,запознахме се и направо мега яката а у лафихме глупости цяла нощ излизахме няколко дни спахме заедно всичко айляк,викам тая е супер кукла и накрая си лафим и мацката спала с 22ма ,а беше 92 потресен бях ,пък мега яката разбираш ли ,кво да играя да изляза някъде с нея и да се окажа баджанак с пича на бара няма шанс има си лимит до 20 годишни най-много 6-7 момчета ,до 25 - 10 !
    А ако е спала само с един преди теб и се окаже някой на бара точно този баджанак, ще се застреляш ли, кво ще правиш?

Ако е спала с 20 момчета и сега те обича само теб, ще я зазидаш жива, щото е човек-лайно ли?

Ако преспиш ти с 20 момичета, мацката ти не може ли да я връхлетят същите мисли за бара и да те разнесе из целия град, че и ти си човек-лайно?

Сякаш получаваш няква деменция или и аз не знам кво си представяш, като легнеш с повече, щото те кефи сексът.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

^Да, просто ме мързи да цитирам всяко твое твърдение по отделно.
    Ти акцентира върху това, че един мъж няма да види предизвикателство в жена спала с много мъже.
    Аз казвам, че е по-важно поведението, стилът на общуване и уменията да флиртува, за да е "предизвикателство".
    Също казвам, че ако според клишетата жените са "пазачите" на ключът към секса, то мъжете държат ключа за връзката/бракът.
    Както се очаква от една жена да има минимална бройка и да пуска трудно, така се очаква от мъжете да имат богат ЕМОЦИОНАЛЕН опит (Да могат да бъдат по-мъдри, логични и зрели в една връзка; да могат да водят. Евалата, ако някой може да се води по интуиция, а не по опитът си, но това не е общият случай. ) и едновременно с което да бъдат по-емоционално недостъпни.
    Както мъжът трябва да си извоюва да бъде интимно с жената, така и тя да поддържа сериозни отношения с него. Това е клишето, сори. И както на мъжете трябва да им е интересно стигането до секс, така и на жените стигането до брак - това е Еверестът, има го и за мъже и за жени.
    При мъжете липсва в резултат това се отразява и на женскта част от колектива. Схвана ли?

А, ако една жена е проста и девствена да е може да си развали взаимоотношенията с един мъж. Ето някой колега там каза - супер мацка, ама не знае кога и какво да говори за себе си, и в каква светлина пред кого да се показва.

За Пантерата, де.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И другото, което ме вълнува е, защо няма да се осъмниш в мъж, който е спал с 50 жени и не е имал една сериозна връзка?
    Щот в моята глава това е опит, от който се облагодетелства... моя милост! :д
    Както и да е, мога да проверя причината, нали? Докато при жена в същата ситуация не мога.

За останалото разбрах, благодаря

П.С. Мадамата е мегаяка, абонирах се :д

Имам чувството, че никой не вярва днешно време в равенството между половете.

А ако е спала само с един преди теб и се окаже някой на бара точно този баджанак, ще се застреляш ли, кво ще правиш? - Е тогава е друго като е един ,няма да ми е яд ,ще ми е яко ,че 2рия съм бил аз,не 23-тия.

Ако е спала с 20 момчета и сега те обича само теб, ще я зазидаш жива, щото е човек-лайно ли? - Е аз няма да имам някакви по сериозни отношения с нея от само секс ,че да ме заобича.

Ако преспиш ти с 20 момичета, мацката ти не може ли да я връхлетят същите мисли за бара и да те разнесе из целия град, че и ти си човек-лайно? - Ами да ти кажа случвало ми се е това ,на маса с 4 момичета дето съм бил едната беше с нейна приятелка и направо изкара "Гоше я кажи сега коя е по-добра?" и това пред приятелката ми с която бях 9 месеца ,кво ти кажа мазните проблеми имах след това.

Сякаш получаваш няква деменция или и аз не знам кво си представяш, като легнеш с повече, щото те кефи сексът. - Не е брато ще си лягам с нея ама няма да имам сериозни намерения към нея.
    ////....

А, да, а примерът със себе си и че имам опит в сериозните любовни взаимоотношения беше, че повечето младежи нямат такъв т.е. те не могат да ми дадат това, което искам, ако ще и аз половин свят да съм минала, а те другата половина - другият "стаж" е по-значим.
    С тях можем само да си прекарваме хубаво.
    Все едно да обвиняваш някой мъж, че просто иска да се чука и да си изкарва добре с цицестата блондинка, вместо да й направи деца, и да й даде пръстен...
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Не мога да приема, че човек може да се откаже от момиче, което е:

-умно
    -забавно
    -зряло
    -амбициозно
    -талантливо
    -красиво
    -вярно
    -искрено
    -добронамерено
    -услужливо
    -със здрава психика

защото не може да преглътне, че преди него това момиче е излизало с други момчета и не я е препикал пръв.

В смисъл, някой преди това е препикал ценностната система на момчето, за да поставя бройката толкова високо. Би се очаквало, ако такъв човек не е лицемерен, да се съсредоточи повече върху това да не се забива с много момичета, отколкото да се изучи. Или иначе казано, целта в живота трябва да е завършен първи клас, но една истинска любов.

Само минавам да похваля на митко поезията

http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post10784829

Еми може и така да се каже ,то всъщност тая мацка ме заеба заради точно това мнението ми към нея,защото аз й казах ти луда ли си , да се чукаш като разпрана ,колко от тея момчета са ти били сериозни и тя ми вика 5-6 ми останалите 15 така се било получило и мацката направо ми тегли една и не ми се обади повече.Ама луд има всякакви хора е, аз няма да приема някаква такава дето на 16-17 се е изплякала с половината си квартал.Имам още един случай с момиче на 17 беше миналото лято пак много яка ,на 2рия ден ми пусна което беше супер яко изкарахме 1 месец много яко.Ама и тая и тя на 16 като била лятото в Sunny по дискотеките яко хапове и пико и в дискотеката в тоалетната с 3ма е кво да се занимавам ,била се променила пораснала хаха

anonymous708973
    Guest
    Не мога да приема, че човек може да се откаже от момиче, което е:

...
    защото не може да преглътне, че преди него това момиче е излизало с други момчета и не я е препикал пръв.
    Чачо, въпросът тук не касае бройката, а качествата, произлизащи от нея, както сам отбеляза съвсем вярно.
    Наистина ли вярваш, че едно 20-годишно момиче с 15-тина партньори зад гърба може да притежава всички тези качества?
    Ако вярваш, супер.

Защото има и много момиченца с по 2-3 бройки, които не ги притежават.

Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Еми може и така да се каже ,то всъщност тая мацка ме заеба заради точно това мнението ми към нея,защото аз й казах ти луда ли си , да се чукаш като разпрана ,колко от тея момчета са ти били сериозни и тя ми вика 5-6 ми останалите 15 така се било получило и мацката направо ми тегли една и не ми се обади повече.Ама луд има всякакви хора е, аз няма да приема някаква такава дето на 16-17 се е изплякала с половината си квартал.Имам още един случай с момиче на 17 беше миналото лято пак много яка ,на 2рия ден ми пусна което беше супер яко изкарахме 1 месец много яко.Ама и тая и тя на 16 като била лятото в Sunny по дискотеките яко хапове и пико и в дискотеката в тоалетната с 3ма е кво да се занимавам ,била се променила пораснала хаха
    Като ти пускат на теб на 2рия ден е "супер яко", но ако е на някой, да кажем, по-добър от теб не е?
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Чачо, въпросът тук не касае бройката, а качествата, произлизащи от нея, както сам отбеляза съвсем вярно.
    Наистина ли вярваш, че едно 20-годишно момиче с 15-тина партньори зад гърба може да притежава всички тези качества?
    Ако вярваш, супер.

Защото има и много момиченца с по 2-3 бройки, които не ги притежават.
    Е, вярвам, иначе нямаше да споря. Дори и статистиката да не е в тяхна полза, винаги държа сам да преценявам.

И то всъщност по-големият проблем е с тия, дето са спали с по 2-3 и имат потиснат курвенски манталитет, който после се отприщва.

anonymous708973
    Guest
    agreed

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Като ти пускат на теб на 2рия ден е "супер яко", но ако е на някой, да кажем, по-добър от теб не е?
    Нда.
    Гоше, тъп си.

По-добър от мен ? Оо такъв сладур не съществува хаха ми не бе не ме ебе на кого пуска куклата ама да не ми говори ,че е добро момиче искала сериозна връзка и тем подобни като ,ми се напуква с пико и не знае къде се намира.

За куклите на пико ходи да разправяш в някой форум за научна фантастика, Джорджи.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

anonymous708973
    Guest
    Оф, аз се занимавах да споря с тоя индивид в друга тема. Чувствам се тъпа.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Мн смешни изказвания по темата, жалко за Искрено и лично

Мега фен Аватара на koshtramba
    Е, вярвам, иначе нямаше да споря. Дори и статистиката да не е в тяхна полза, винаги държа сам да преценявам.
    Струва ми се, че говориш от личен опит. Не знам защо. Явно познаваш личност, която те е накарала да мислиш така.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на baby_baby

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си