- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се промени
Пише ви момиче на 17 години.Като цяло нямам много късмет с момчетата.Миналата година започнах да харесвам много един свой съученик.Отначало нещатата с него не бяха никак розови.Не го харесвах и той мен.Говорили сме си доста пъти иначе мило и възпитано момче е бих казала.Не знам как с времето започнах да го харесвам и то все повече.И така един път по скайп му казах за чуствата си беше през коледната ваканция.Той после нищо не каза.Усетих ,че се отдръпна и вече не беше същотото все едно го бях уплашила не знам.Напоследък се промени заговаря ме ,поздравява ме и ми се усмихва.Тези дни нещата мужду нас са добре и не знам какво да правя и да си мисля?!Дали си е променил мнението и не е започнал и той да ме харесва.Не искам да ме заболи отново ,но не ми се иска да се откажа от него....
Може просто да се държи приятелски,трудно е да се каже така. Покани го да излезете например?
Може да си мисли,че са 6-7 месеца си забравила всичко и нямаш чувства към него и затова се държи приятелски,може и да те е харесал.Подходи приятелски и излезте,тогава може да видиш какви са му намеренията.Успех![]()