О
Цитирай Първоначално написано от hipnosis Виж мнението
Здравейте! Предварително се извинявам, ако вече съществува такава тема, но наистина нямам време да се ровя и да търся. Въпросът е такъв - на 14 съм и имам страшно мазна кожа: акне, петне, мазна коса .. всички ми казват, че това е от възрастта и от хормоните, но наистина ЦЯЛОТО ми лице е в пъпки. Не ям сладко, рядко пия и газирано. Мазала съм се с какви ли не препарати, но нищо не помага. За момент бяха изчезнали или поне бяха намаляли пъпките по гърба и лицето, но от днес пак забелязах и направо не мога да се гледам. Страх ме е да не е някаква болест и БЪРЗО и СПЕШНО тъсря добър дерматолог. ПОМАГАЙТЕ !!
Ох,милата и аз съм адски комплексирана ... с гнойни пъпки на гърба,деколтето и най-много лицето ,с черни точки на носа и белези от шарката ,която карах преди месец..направо съм пълна трагедия...и мама ми казва акнето ще мине споко ,споко ,ама минаха 3 години от както го имам... хич не е малко... до сега какво ли не съм опитвала акне аут ,зинерит , гарниер за почистване и др.. абе абсолютно всички марки ..много упорито акне имам +мазна кожа..нямам думи..миналата година лятото ходих на козметичка и горе долу ми оправи положението ,но трябва да си постоянна.Спрях да ходя и ми се увеличиха пъпките ;/ ... преди половин месец пак започнах да ходя на козметичка,но този път няма да я спирам,за да не се появи отново...може би това малко ме спасява ,но не е достатъчно..днес бях при нея и ми каза ,че може да пробвам химически пилинг с бадемова киселина ,4 процедури през 1 сед. долу-горе за почване на даскало щяла да съм готова..за да не отварям нова тема ще ви попитам ,който е ходил да разкаже има ли резултат ,заслужава ли си ,маха ли се напълно акнето...ще съм много благодарна ако чуя отговор ,защото парите никак не са малко и искам да пробвам да видя какво ще стане...