.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Повърхностна ли съм ?

Здравейте аз съм момиче на 15 години съм и спортувам активно.Та по темата само аз ли смятам,че днешната младеж не се грижи за фигурата си.Миналата седмица бях на море,беше пълно с дебели момичета и момчета.Аз лично не бих тръгнала с дебело момче,дали е защото съм спортистка и съм заобиколена от момчета със стегнати фигури,или просто съм повърхностна.не знам.Много държа на външния вид и не разбирам в мен ли е проблема,дайте мнения,моля.

Е, стига сега, който каже, че не гледа външния вид, лъже най-безсрамно. Всички държат на него - кой повече, кой по-малко.
    Ако смяташ, че добрият външен вид може да оправдае отвратителен характер, или не само не би тръгнала, но и не би контактувала с не толкова привлекателен човек, според мен определено си повърхностна, но не смятам, че случаят е такъв.

Супер фен Аватара на minchorna
    Малка курва,след време друго ще говориш.

Не говори така, че след време току виж си хлътнала по дебело момче.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Дебел мъж без пари - Прасе.
    Дебел мъж с пари - Мечо.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    по-скоро да
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Малка курва,след време друго ще говориш.
    Девствени курви няма.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    А, ако пичът е дебел/е, не 150кг/, но пък е мъж на място, забавен, добър и т.н? Ако ти е повече от приятно с него, дали пък няма да направиш компромис? Както казаха горе, ако гледаш само и единствено външния вид, да повърхностна си. Иначе всеки гледа малко или много отвън...
    Всъщност, какво значение има за теб?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Повърхностна си, но не е това причината.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Дебел мъж без пари - Прасе.
    Дебел мъж с пари - Мечо.
    Хах...Има нещо вярно.

Не си повърхностна, просто не си се влюбвала все още достатъчно пъти, за да разбереш, че понякога се влюбваш точно в тип, за който преди си се заричала, че никога няма да се случи

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и да си, според мен не е нещо фатално
    и аз не си представям да тръгна с дебело момче
    просто много държа на добрата фигура
    ма знам ли ;д

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Хубаво е да се грижиш за себе си, това е факт. Обаче не всеки е спортен тип, не всеки може да спортува или да пази диета. Гледай си там спорта и стегнатите тела около теб и не обръщай внимание кой какъв е, за повърхностно не знам, но е грозно. Външният вид е преходен. Според мен по-добре поработи върху вътрешното си аз, освен по външното, защото ще дойде ден, в който с нищо няма да се различаваш от другите жени, освен с характер вече ти избираш дали ще е с добро или с лошо.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не си повърхностна.
    Направо ми иде да ударя някоя стена, когато някой ми каже ''не гледай външността, вътрешната красота е истинската.'' Колко мъдро, няма що. Естествено, че характера е важен, но да вземем един пример. Ако момче види две момичета - едното със стройно тяло, красива коса и хубава в лице и едно мило момиче, но на външен вид да е леко пълничка, всички знаем кое ще избере.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Ако момче види две момичета - едното със стройно тяло, красива коса и хубава в лице и едно мило момиче, но на външен вид да е леко пълничка, всички знаем кое ще избере.
    Кое ?

Голям фен Аватара на sneering
    Естествено че ще се избере пълничкото момиче с меланхоличен характер и точни размисли върху всичко,пред меркантилната слаба скумрия,която каквото и тяло да има предлага само него и то даже писва след определен период от време,като няма друго какво да предложи... heartsdesire,няма такъв дебилен въпрос.

Относно авторката,тя е като всички момичета търсещи рядката съвместимост между визия и ум,но за да го намери и тя трябва да предлага нещо подобно,а тя го няма което е видимо и ще получи точно това което най-малко очаква

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Естествено че ще се избере пълничкото момиче с меланхоличен характер и точни размисли върху всичко,пред меркантилната слаба скумрия,която каквото и тяло да има предлага само него и то даже писва след определен период от време,като няма друго какво да предложи... heartsdesire,няма такъв дебилен въпрос.

Относно авторката,тя е като всички момичета търсещи рядката съвместимост между визия и ум,но за да го намери и тя трябва да предлага нещо подобно,а тя го няма което е видимо и ще получи точно това което най-малко очаква

грИшиш

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението

Чакай, чакай, не съм казала, че слабичкото момиче е глупаво. Правиш си грешни изводи, драги.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    слабичкото викаш не е глупаво, пък дебеличкото е грозно...слезте на земята, деца
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на nevermind...
    Забелязал съм, че хората които се грижат прекалено много за телата са ебаси малоумните цървули. За 2та пола се отнася. Хубаво, като видиш някаква яка путка с ебаси тялото първата ти мисъл е "еее как искам да я чукам тая". Ти си обградена от малоумни спортисти с мега стегнатите тела, ама с празни глави. И аз като бях малко пишлеме си мислех, че пълничките хора са някакви тъпи (но и аз бях дебелак като малък ) докато не се убедих в противното. Просто толкова стойностен човек не бях срещал през живота. А и адски много двойки съм виждал при които момчето е някакъв супер стегнат, а момичето е леко пълничко. Аз лично намирам интелекта за много по-привлекателен отколкото външната красота, защото яки путки много, стойностни хора- малко.

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Аз лично намирам интелекта за много по-привлекателен отколкото външната красота, защото яки путки много, стойностни хора- малко.
    правилно
    другото са пълни глупости
    и аз съм слабаи се грижа за фигурата си, но в никакъв случай не съм 'малоумна'
    стига с тези предразсъдъци..

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    правилно
    другото са пълни глупости
    и аз съм слабаи се грижа за фигурата си, но в никакъв случай не съм 'малоумна'
    стига с тези предразсъдъци..
    Не съм казал, че всички хора грижещи се за тялото си са малоумни. Има хора които са адски вманиачени в това и т'ва им е целта в живота. Тези хора за мен са малоумни. Тъй като малко или много ми се налага да общувам с такива хора и всеки път се учудвам колко тъп и ограничен може да бъде човек. Не казвам, че е тъпо да се грижиш за тялото, но е тъпо като това вече ти се превръща в някаква фикс-идея и цел в живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си