С този ник messup, не знам дали си troll, или просто така си искал да се изразиш за първо лице, но да предположим, че темата е сериозна.

№1 Сексуалната ориентация няма нищо общо с човека който си.
- т.е Твоите човешки добродетели и пороци те определят като личност, п.р, Учтивост, състрадание, скромност, честност или злоба, завист, омраза и т.н. тоест сексуалната ти ориентация не те определя като лош или добър човек. Това зависи изцяло от твоите действия.

№2 Сексуалните актове са относителни като цяло.
- За мен това е гнусно и отблъскващо, но погледнато обективно всички сексуални актове са отвратителни, това че центровете в мозъка ни манипулират с цел биологично възпроизводство прави нещата просто по нормални.
Дефиницията на думата нормално е просто социално поведение което отговаря за подражанието на мнозинството, в случая термина "ненормално" подлежи на тежка дискусия.

№3 Себе-толерантност.
- В САЩ според статистики 1 от 4 хомосексуалисти е опитвал да отнеме живота си. Ако си силен психически след време ще започнеш да се приемаш такъв какъвто си. При всеки този етап настъпва различно, но ако си дадеш достатъчно време ще свикнеш със себе си.

Пиша всичко това и аз съм напълно хетеросексуален. Така, че ако не си Troll искам да ти кажа, че дори хора като мен изобщо не ги притеснява съществуването ти, просто придържай всичко това към личния си живот.