- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Детствена ли съм?
Здравейте. Вчера ми щукна да си поиграя със нещата между краката и си пипах устните и потече някаква течност. Страх ме е че съм изгубила детствеността си. Може ли майка ми да разбере, защото живея в набожно семейство и нашите не искат да чуят за каквито и да било контакти с мъж преди сватбата ми. Казаха ми че ще ме изгонят от вкъщи ако разберат че съм с някого на тези години а след като не съм детствена може да решат че имам гадже. Какво да правя?
Вероятно е било естествена смазка, от факта,че си се възбудила...ако не си прониквала вътре с пръсти , и не е потекло кръв, щешенай-вероятно да те заболи,значи не си се отворила.
Последно редактирано от granger : 07-23-2013 на 14:29
maDamn
Не си деТствена.. някой те е ебал у главата проста. Тролче.
Е гати малоумните въпроси.Щом не е потекло кръв,а просто някаква течност значи не си се отворила.Пък може би щеше и да те заболи
^ кръв не винаги тече
още си си ,дишай
мхм, значи още по-лошото от това родителите ти да разберат че не си девствена, е да си помислят че имаш гадже ?
Девствена си. Даже и да е потекло малко кръв това не мисля, че означава да е изгубила девственоста си понеже са редки случаите момиче да се отвори напълно с пръсти. Моят случай беше, че УЖ бях отворена по този начин ама после при първият ми път пак имаше кръвТака че спокойно дишай
Аз.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last