- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата пред жената
хаха абе кочина няма как да знаеш каква кола има,че да я наричаш кочина.Не е стикерите в една кола има повече от това ,което виждаш.Щом му е интересно ще дава каквото иска за нея не му даваш ти парите ,че да го коментираш какъв е и колко е мъж и т.н
Сега се правиш, че не си прочел предната страница какво написах...
Не мога да съм 100% сигурен, че и ония мисли като мен, но ако е така.... Проблем става, когато се прави че нищо не е станало и че не е проблем на другия ден да си кибича в гаража да си я направя. Ако покаже, че съжалява, ми много ясно че трябва да си идиот, за да се развикаш или да правиш някакви сцени и момичето с право може да ти тегли майната.
Ако говорим за него, в най-добрият случай е умерено малоумен, щом не е могъл да й направи забележка за поведението, а е тръгнал да я засяга, като подчертава стойността на колата ("бараката на бившия ти") и намесва положението на други хора, които са значели нещо за НЕЯ, да ги унижи, че да може и тя да се почувства зле. Кво общо има бившият й? Нима не е искал да се подчертае кво е гъзенце? Чел й е морал колко по-ценна е колата от жената, личи от километри.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Разбирам те и съм напълно съгласна с теб, но наистина ли смяташ, че момичето е имало време да си отвори устата да се извини (каквато би била първичната реакция на всеки) или онзи се е разкрещял директно?
Защото аз не бих се извинила, ако преди това някой ми се е развикал като умопобъркан. + това, което Чачо каза за намесването на бивши. Унищожавам при обиждане на (бивши) близки хора.
Т'ва с бившия й е наистина тъпо, но ако му е паднало пердето.../не е оправдание, но е обяснение/
^Бас държа, че е имала време да му се извини!
и все пак, допускам, че може въпросният да е природно тъп и да не й е дал шанс, де...
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 07-25-2013 на 20:03
Еми явно е имало някакви караници преди това за бившия а у и все пак това е гледната точка на момичето и нейната история.Ае като цяло мисля,че щом той не се обажда нищо не й пречи тя да се обади и като поговорят може и той да се извини.
Да не навлизаме в темата кои се карат за бивши, че ептем ще стане мазало. Да приемем просто, че й е потъпкал достойнството, което е основополагащо за една връзка, трябва да се върне, па оттам насетне може и момичето сама да му закачи лайсната освен да му се извини.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хахаха ами според мен и 2та са реагирали остро или ще се оправят или не.![]()
Не ме ебе хаха
Сега вече, е късно тя да му се извинява. Той, ако не е абсолютен гъз или тя да се е държала напълно кифленски, ще й звънне да й се извини. В крайна сметка той си го е "върнал" за лайсната и последен е нанесал обида, такаче е редно да й се извини.
Голяма дискусия се е получила за нещо толкова тривиално....
4-ти ден и още тази тема е в последно коментирани.. К'во толкова има да го обсъждате?Според мен момчето е доста зле.Разбирам,цени си колата,иска да е в отлично състояние и е нормално да му стане неприятно,че е тряснала вратата,ама чак пък такава драма..Редно е да й направи забележка,както е и редно тя да е била по-внимателна,но да й се развика вече е прекалено,пък и не виждам какво общо има бившия.Мисля,че той трябва да се извини,защото дефакто девойката нищо не е направила. И колкото й да държи на колата си,приятелката му трябва да е по-важна.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Помагала съм му много пъти за колата. Въпросната случка се разви в един доста приятен и спокоен ден, не сме се карали скоро, нито сме говорили за бивши. Лайсната падна, той се ядоса и я хвърли в багажника, аз казах, че не съм го искала и когато влязох и тряснах вратата той се развика. Стана ми мъчно,защото лайсната беше падала преди... след тази случка падаше отново, просто щипките не я бяха захванали добре - тя дори не се счупи, просто се откачи... Както и да е... сега всичко е COOL, Хубав ден на всички ви и обичайте това, корто не се купува с пари, защото спомените и моментите не се връщат, понякога хората -същоНай-прекрасните и съществени неща в живота... всъщност не са неща
![]()
ае ти гледаш ли какво пишеш ? знаеш ли кои са тия дето ''оо косата ми,обувките ми не знам си какво '' това са същите тия лигли,като тоя лигльо с колата.. мен ако питаш тоя заслужава точно е такава лигла до него.. а и момичето не е казало,че е започнало да се смее или нещо такова... още повече,че не го е направила нарочно
съгласна с поста на пантерата на първата страница
Егати скучно-дебилната автомобилна компания.Не знам как издържате повече от 20 минути при такива,които имат само една тема на разговор и всичко останало им е през к**а
Кой знае какъв цигански тунинг е колата на гаджето на авторката и сигурно е някое изпърдяно БМВ или Голфче от 90-те ама й крещи все едно има Порше. Как може да си хващате такива ограничени тъпаци не знам?
Явно има голям кур с който я ебе, друга причина да му търпи простотията не виждам.Егати скучно-дебилната автомобилна компания.Не знам как издържате повече от 20 минути при такива,които имат само една тема на разговор и всичко останало им е през к**а![]()
Аз нямам кола, но обещавам да не ти викам, ако правим секс![]()
Бахти пищялките от женската част, майна. Все едно някой нещо ви казва кат' давате майка си и баща си в магазините за обувки. Същото е. Към чуждите вещи - с уважение!