Аз пък да мина малко зад babity защото сте капути и нещата трябва да се пазят.
Колата си е кола, а жената си е просто жена. Едното ти дава превоз от точка до точка, удоволствие при каране и разглеждане, не омръзва, защото постоянно можеш да се откараш където ти е кеф и не те пита, защо искаш там и т.н. най-важното е, че не говори и не те нервира. Другото ти се цупи на някакви работи, като "Човек започва да живее истински тогава, когато си купи ******** (въпросната марка кола)." Мрънкя постоянно, откачаш и т.н и никога не би си оправило щетите и още по-здравата работа е че оди с рогата напред. Ако ти счупиш гребенче или спирала.......... настава ад. Боклук и повече.
НО, ако колата му е била толкова хубава и му пада лайстната от едно затваряне? Що за кочина? Добре, че вратата не му е паднала. Бившият ти козел не е трябвало да го споменава. И двамата сте страшни тъпаци!
Ако ми строшиш колата ще си трайна пред хората, ама после ще станеш саде лайстни, фарове, чистачки, мигачи, прагове по главата. Баам се.. дреме му 'уя за колата, защото моята е много стара, ама ако беше нова и обичаща от мен или друго нещо.. казах и си го заслужавате, защото в такива моменти сте нагли до безумие!