- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата пред жената
Браво.Радвай се за което![]()
Дишай спокойно, въпросът ти няма нищо общо с това, което говоря.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дишам мноооого спокойно. Но тогава с кое има общо? Не е редно да обобщаваш с такова пренебрежение, а след това да откажеш да обясниш на "дечорлята".
Всичко, което съм ти изредил, са неща, без които тия, които са излезли да се гъзарят с колите си не могат да преживеят. Дали ще живееш на квартира или в собствен апартамент, ако парите излизат от твоя джоб, все сам си осигуряваш покрива над главата, нали?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Напълно прав е.
И аз убивам за кола, ама за какво ми е? Като за начало, нямам никакви финанси, с която да я поддържам, кво, ще врънкам мама и тати за гориво всеки път ли?
Децата трябва да си знаят мястото.
Не е точно така с квартирата и апартамента. А има и случаи, в които няма как да работиш, ако нямаш кола. Дам. Може да съм заобиколена от мноооого тъпи хора, но сред познатите ми не се сещам да има такъв с кола и да не си я поддържа сам. А аз въпреки че не работя, пак се отчитам пред наш'те кат' им зареждам колата когато е необходимо, кат' се налага я водя на сервиз или купувам чаркалъци. Тия дет' ги говорите са няк'ви или пълните убитаци, или почивате на няк'ва стара информация.
"Тия дет' ги говорите са няк'ви или пълните убитаци"
No shit..![]()
Интересно ми е кви "чаркалъци" купуваш, като не работиш?
Или по твоя край парите падат от небето?
И още нещо - никой от познатите ти няма да се унижи и да си признае, че мама и тати са му купили количката или ъкейжънъли му хвърлят по един куп пари за гориво и/ли сервиз.
И голям проблем е ,че родителите на някого имат възможността да му купят кола и това ги прави някакви малоумници или глезльовци ?![]()
Ами определено не е така.Как на 20 години ,да мога да си позволя самостоятелно жилище ,хубава кола и да съм по цял ден в университета.Това не те прави глезльо ,че имаш здрави и прави родителите ,които могат да си позволят да ти купят жилище или кола нали така ? Най-ценното е силно казано,но примерно ти е някаква страст,постоянно се грижиш за колата си ,както отвътре така и отвън ,това не те прави глезльо ! Ами не е мое да не си го купил ти или съседа ,това е от родителите ти ;]]
Да ви светна, че и във връзките, като цяло в стойностните отношения м/у хората, всъщност, също се влагат много 'средства' и усилия. Омаловажавам определено не е точният термин.
*Аз (лично) не бих имала връзка с човек, който поставя материята над човека. Това е.
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от therichbitch : 07-31-2013 на 18:36
Откъде пък реши така, Лейди?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тоя па, на ламарината да е. Обичам си колата, ама никога не трябва да се забравя че е купчина ламарина.
Ми не, не ми падат парите от небето. Просто кат' искам нещо да ползвам, съм наясно, че то търпи и амортизация и че аз спомагам за нея. Последния чифт гуми и баланса бяха от мен. От парите, които са ми от стипендии и от тези, които са ми били дадени за лични нужди.
Не знам с к'ви хора контактуваш, не ме и интересува, но аз не се събирам с такива, които намират истината за унижение. Т'ва, че мама и тати ме издържат е така, 'щото обстоятелствата са такива и не се крия. Още първия път когато хвана някой в разни измишльотини по реални въпроси, престава да ми е в обкръжението.