Първоначално написано от
Magnolia13
С приятеля ми ходим от 3 години. Той и приятелите му са много запалени по колите и 99% от времето, когато излезем с тях се говори за коли. Ходим на гонки, тунинговат си колите, даже една събота вечер вместо да отидем на бар, стоях и гледах как слагат лайсни. Обаче много ме обича, аз него също... всичко ми дава. Но влизам днес в ФейсБук и виждам как преди няколко дни е споделил снимка на въпросната марка кола, по-която е толкова запален (и която вече има) и отдолу пише "Човек започва да живее истински тогава, когато си купи ******** (въпросната марка кола).Приех го като проста закачка и не го отразих докато днес, когато спряхме пред едно кафене,без да искам затворих по-силно вратата колата и лайсната й падна, при което той ми се разкрещя: "Това да не е бараката на бившия ти..виж какво направи", аз се почувствах унизена, защото сигурно някой от кафенето чу и му казах "Няма да търпя такова поведение" и си тръгнах... при което той отпраши и мина покрай мен сякаш сме непознати, зави към неговата посока и ме остави да се прибирам пеша по жегите без да каже нищо. Сега стоя сама, чувствам се като глупачка... каквото и да стане все аз се чувствам виновна, ако аз му се бях разкрещяла щях да се чувствам виновна, че му викам,сега се чувствам виновна, че си тръгнах, защото сега съм сама вкъщи и той не ме търси.... мнения?