Добре де. Във връзките (от които аз не разбирам, признавам си) не трябва ли да подкрепяте половинката в неговите си неща? В смисъл да ги приемате. И ако това са колите или каквото и да е друго, защо трябва да се качвате/ме на това отгоре? Не знам за вас, но аз също си имам такива неща, които са ми страст. Те нямат нищо общо с партньорите ми, но ако една потенциална половинка не ме приема с тези ми страсти/хобита/все тая или се опитва да се сравнява/качва на тях отгоре, значи не е моя човек и търсенето продължава (ако приемем, че такова съществува). На мен (като човека с комплексите или прекомерното самочувствие, сами си изберете) не ми е нужно да съм над всичко, 'щото в тоя случай ще се чувствам обсебваща. Задължително ли е като си във връзка и да си най- най- отгоре? Доколко т'ва е нужно за самата връзка и доколко за вашето лично самочувствие?
И понеже избегнах малко темата. Имам вземане-даване с точно такъв автомобилен манияк, предишния и той беше и предния преди него... Сегашният реставрира класически автомобил и ако някой ден, не дай си Боже, опустоша нещо в този автомобил (волно или не) аз ще съм тази, която няма да иска да го вижда повече, защото знам колко време и усилия, да не говорим за средства, му е коствала тази страст. Омаловажаването на чуждите вещи, особено с такъв статут, ми се вижда просто още един начин да навлезеш в личното пространство на човека, да се изс... да го потъпчеш и да си тръгнеш ТИ като обидения.
п.п. Т'ва лирическо отклонение е извън контекста на написаното от авторката, така че моля да не ми се дават примери с нейната история.